En vielä kirjoita MissionImpossiblesta, mutta lupaan tehdä sen alkuviikosta kun saan hieman jäsennettyä jännittäviä tapahtumia :D Vaatii minultakin hieman enemmän, että saan kaiken irti nettideittailusta kun olen niin pirun torjuva kaikkea vähänkään epäsopivaa kohtaan. :P Mutta lupaan olla avoin niin saan parempia postauksen aiheitakin!

Olen tyystin unohtanut  kertoa mielipiteeni teinivampyyrileffasta nimeltä Houkutus! Omistan kaikki kirjat, joista kaksi englanniksi ja olen hirvittävä fani muutenkin kaikelle romanttiselle ja yliluonnolliselle. En ole Houkutusta kirjana lukenut varmasti yli vuoteen ja hyvä niin, sillä jos minulla olisi ollut mielenpäällä miten kirjassa jutut menivät niin olisin varmasti arvostellut elokuvaa juonen oikaisemisesta.

Mutta siis pidin. Hyvin paljon! Olen katsonut sen jo kahdesti (kerran leffassa, kerran .... öö... enpä kerrokaan etten joudu ongelmiin:D) Toisella kerralla katsoin leffan ilman tekstitystä ja pystyin paremmin keskittymään näyttelijöiden naaman ilmeisiin kun he puhuivat ja täytyy sanoa, että yllättävän hyviä näyttelijöitä nämä nuoret. Leffasta mielestäni välittyi juuri se sama tunnelma, mikä kirjassakin oli. Molemmat päähenkilöt olivat pidättyväisiä, hämmentyneitä, odottavia, kuolettavat ihastuneita mutta sisäänpäinkääntyneitä.

Musiikki oli loistavaa tällaiseen leffaan, roolitus oli onnistunut (pelkään vaan miten Jacobin käy Uudessa kuussa... hrr) värimaailma ja ohjaus sopivat kuin nyrkki silmään ja muutenkin... Hankinnassa on tämä DVD kyllä kunhan ilmestyy.

Olimme eilen Sadun kanssa baarissa ja vietimme aikaa tiukasti kahdestaan ja tanssimme Sonata Arctican Miseryn tahdissa romanttisesti. Kun olimme lähdössä vanha patu tuli sanomaan meille "Maailma menetti paljon teissä".

Tuli hieman psykoottinen olo, että meinaako tuo ukko nyt murhata meidät vai näkeekö hän meille julman kohtalon vai mitä hä.. Mutta sitten tulimme siihen lopputulokseen, että hän oletti meidän olevan lesboja ja näin ollen miehille tulee suru puseroon.

Lisäksi sain kuulla olevani paremman näköinen kuin Henkka (mahtavaa) sekä näyttäväni Rakel Liekiltä (loistavaa)

Operaatio laihdutus ei ole kovin edennyt, mutta en luovuta! Hiljaa hyvä tulee ja eihän normaalipainoisen kannata edes kuvitella laihtuvansa kilotolkulla viikossa ilman radikaaleja ja epäterveellisiä muutoksia.