(Kirjoitettu eilen keskiviikkona)

Huhhui. Olen tänään ajanut 300 kilometriä. Vihaan autolla ajamista talvikeleillä. Se on jännittävää, vaarallista ja stressaavaa. Etenkin kun edessä jyskyttää venäläisiä henkilöautoja kuskaava rekan pahanen. Sitä ei voi ylittää, sitä ei voi kiertää ja sitä ei voi ohittaa, sillä en uskalla. Akka ratissa.

Ostin Lidlistä vaahtokarkkipussin ja olen niitä paistanut kynttilässä haarukan ja virkkuukoukun nokassa. Ikävä kyllä virkkuukoukku taittuu lämmöstä mutkalle, ja haarukka kuumeni liikaa ja poltti kielenkärkeni. Julma päivä siinäkin mielessä oli.

Painan sata kiloa. Huomenna jumppaan kyllä ja paastoan jouluaattoon! VARMASTI. Tosin sunnuntaina olisi kavereiden kanssa pikkujoulut... Helekutti.

Lähetin Rekkamiehelle viestin viime viikolla. Kyselin kuulumisia ja onko hän edelleen vihainen julmalle naisen luonteelleni. Emme ole aikoihin olleet yhteyksissä, mutta nyt haluaisin ottaa yhteyttä. Siis ”riitamme” oli harvinaisen turha, enkä halua potentiaalisia ihailijoitani suututtaa iäksi joten... Lähetin viestin. Johon hän ei vastannut. Nyt ajattelin soittaa hänelle, mutta huomasin, että olin poistanut hänen numeronsa.

Tilasin sen Findistä.

Ja soitan NYT!

0_o

SE LÖI MULLE LUURIN KORVAAN!

Helvetti minähän en todellakaan ala lapsellisen 24-vuotiaan mussukan perässä roikkumaan. Olkoot sitten ikuisesti katkera pakit saanut isänsä luona asuva ja sukunsa firmassa jumittava amis. Perkele.

Miehistä ei ole mihinkään! Pistän hänelle viestin "Älä viitsi olla lapsellinen. Ota yhteyttä jos kiinnostaa mutta minä en ala seuraani tuputtamaan kenellekään"

Syön lisää vaahtokarkkeja.

 

Ja laihdutan huomenna.

 

No nyt siltä Rekkamieheltä tuli viesti. Varautukaa nauruhermoja kutkuttavaan esitykseen.
"Sori unohdin vastata edelliseen viestiin. Olen laittamassa tähän hellun viereen nukkumaan. En siis ole lapsellinen vaan varattu mies. Ollut jo puoli vuotta."
??????
Ja mitenhän se sivilisääty liittyi tähän asiaan armas ukkoseni? Missä kohtaa olin pyytänyt häntä treffeille? Missä välissä olin antanut olettaa, että haluan iskeä hänet? Miksiköhän minun pitäisi uskoa, että todella unohdit vastata?
Vastasin hänelle hivenen säälittävästi seuraavalla lailla: "No hyvät sinulle :D En minä nyt olettanutkaan että alamme seurustella sillä minullakin on melkein mies ;) Viime tapaamisestamme jäi kuitenkin niin paha maku suuhun niin ajattelin, että olisi ollut mukava selvittää se asia anteeksipyynnöin." Onhan minulla melkein mies. Ajatuksissani seurustelen Andreas Thorkildsenin kanssa päivittäin! Ja lisäksi olen syönyt jo miehen verran lisää kiloja itseeni.

 

Ja ennen kaikkea: Mihin meni se vallaton poikamieselämä, jota Rekkamies halusi elää vielä toukokuussa?! Laskelmieni mukaan puoli vuotta sitten oli tyyliin kesäkuu. Olen siis muuttanut Rekkamiehen KAKSI kertaa poikamiehestä poikaystäväksi jollekin toiselle. Minun pitäisi perustaa yritys. Kosketukseni on taianomaisempi kuin Dumbledorella.

 

Jumalauta tänne niitä vaahtokarkkeja.