"olen jo siinä iässä, että kaikki älykkäät on varattu ja jäljelle jäävät sitoutumiskammoiset ikuiset poikamiehet, jotka minä sitten muutan vajaassa kuukaudessa sitoutuviksi mussukoiksi heidän seuraavalle tyttöystävälleen, jonka he löytävät silloin kun ovat vielä minun kanssani."

Olin katkerana mesessä hyvällä ystäväpojalleni. Hänelläkin ollut sitoutumisongelmia, mutta nyt hän on ollut useamman kuukauden Australialaisen vaihto-oppilaan kanssa. Tyttö lähtee tammikuussa kotimaahansa. Aika heikko tilanne. Mutta eikö rakkaus ole tehty kestämään jopa puolikkaan maapallon tarvittaessa? Tiedä häntä.

Pidän mesessä omaa pikku joulukalenteriani "24 syytä pysyä sinkkuna" ja X jaksaa vittuilla hyvinkin henkevään sävyyn niistä. "Näsäviisas vitun idiootti" Herra itse seurustelee nyt ja toivottavasti on onnellinen ja antaisi minunkin olla onnellinen vaikka syyni olisivat kuinka huonoja tahansa!

Olen viime aikoina nukkunut todella huonosti ja kaivannut kissaani kohtuuttoman paljon. Hobitti ruinasi webseuraa ja sanoin, että en ala enää sellaisiin koska en pidä yhtään puolitutuille keikistelyistä ja en puolen tunnin itkemissession jälkeen kokenut olevani millään muotoa halukaskaan moiseen. No ruinaus jatkui. Nähtävästi tällä tyypillä ei ole kykyä analysoida rationaalisesti lukemaansa tekstiä. Vituttaa suoraan sanottuna koko ihminen. Jos seuraa haluaa saa luvan tulla halimaan minua kainalo-to-kainalo eikä mitään teleportaalijuttuja.

Olen tulossa kipeäksikin. Hirveän heikko olo. Hyvää itsenäisyyspäivää muuten! Aihe on valmiina seuraavaan "syvällisempään" pohdintaan. "Syy miksi sinkkuna on helpompaa: seksi", mutta en vaan saa virtaa kirjoittamiseen. Kouluhommatkin tökkii. Jumalauta mää kyllä angstaan nyt ihan kympillä täällä.

Kissaa ikävä :(

Älä seiso haudallain itkien;
en ole siellä, nuku en.
Jatkan elämääni tuhannessa tuulessa,
olen timantinhohde lumessa.

Olen aurinko, joka kultaa viljaa,
syyssade, joka putoaa hiljaa.
Kun heräät aamun hiljaisuuteen,
olen ylitsesi maahan uuteen
matkaavien muuttolintujen lento.
Olen öisten tähtien loiste hento.

Älä seiso haudallain itkien;
en ole siellä - kuollut en.

- Kirjoittaja tuntematon -

 

2125104.jpg
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Taivaskissa

Olen avaruuksien kissa,
olen kissa ihmeellinen.
Olen unien, tähtien kissa,
tulin takaa pilvien.

Minä rakensin teille
talon,
jossa paljon rakastetaan.
Nyt takaisin lähden,
mutta palaan uniinne
toisinaan.

- Kaarina Helakisa