Mr. Laine
Eräs itsekin bloggaileva (kannattaa lukaista!) mieslukija, joka myös esittää miesnäkökulmaa kommenteissani ja saa minullekin uusia pähkäilyjä aikaiseksi. Elikkäs hän siis palkitsi blogini tällä:

2112147.jpg

Olen inspiraatio! Ikävä kyllä itse en keksi blogia, joka inspiroi minua, sillä yleensä löydän inspiraationi ihan jostain muualta. Luen paljon blogeja mutta.... Kuitenkin palkitsen viisi inpiraatio-palkinnon ansaitsijaa!

1. Sinkkuelämää-Sarja.
Carrie Bradshaw kumppaneineen on viihdyttänyt minua ja antanut paljon aiheita ja esimerkkejä kirjoituksilleni. Naisten hömppäsarja mutta ah-niin-ihana! Seuraava tuotantokausi ilmestyy postilaatikkooni tosin vasta tammikuussa. Tärisen vieroitusoireista. Enkä häpeile matkia!

2. Miehet
Niin. Mikään ei inspiroi paremmin kuin mistään mitään tajuamaton luontokappale. Niitä ei kestä, mutta niitä haluaa kuitenkin. Niiden kanssa ei voi elää, mutta niitä ilman ei voi myöskään elää.
Lesbot: te onnelliset naiset! Homot: otan syvästi osaa.

3. Bridget Jones
Ihanaa lukea (suosittelen kirjoja! Aivan järkyttävän hauskoja) sellaisen naisen toilailuja, jolla menee ainakin hivenen huonommin kuin minulla ja joka nolaa itsensä useammin kuin minä. Häneen on hyvä samastua. Lisäksi hän oli ehdoton inspiraationi aloittaa ihmissuhdebloggailu juuri tällaiseen, hivenen neuroottiseen ja humoristiseen tapaan. Thank you <3 Enkä häpeile matkia!

4. Elizabeth Benneth
Hän inspiroi minua ymmärtämään, että paras keino saada mies on aluksi vihata häntä, kiusata häntä, torjua hänet ja törmätä häneen juuri silloin kun hänellä on märkä paita yllään.

5. . Andreas Thorkildsen
Kiitos kun annoit minulle miehen mitan. Nyt tiedän millaisen miehen todella tahdon, enkä tyydy vähempään.!

2112162.jpg

You are the one, you're my number 1. The only treasure I ever had. You are the one, you're my number 1. Anything for you 'cos you're the one I love. You're my love, undercover, you're my secret passion and I got no other.