Erinnäisillä keskustelupalstoilla olen huomannut, että sukupuolet tappelevat keskenään siitä kummalla on asiat huonommin yhteiskunnassa. Miesten mielestä feminismi on turhaa, sillä miehillä menee paljon huonommin. Naisten mielestä miehet eivät taas ota tosissaan naistenongelmia ja yrittävät tuhota feminismin joka ajaa myös miesten asioita. Ikuinen taistelu on siis käynnissä, eikä lopu koskaan ikinä milloinkaan.
(Varoitus, sisältää tahallisia yleistyksiä ja provoilua)

Mitä osapuolet sitten väittävät.

Naisten ongelma: Meille maksetaan vähemmän samasta työstä!

Miesten mielestä naisen euro on vähintään 97senttiä, eivätkä he ymmärrä, että siitä puuttuvasta kolmesta sentistä tulee iso luku jos palkka on 3500€ kuukaudessa miehellä. On siinä ainakin kymmenen euron ero miehen palkkaan. Ja vuoden aikana kymmenestä eurosta tulee 120euroa. Ero senkun kasvaa.
Joku uskalsi sanoa, että nainen tekee huonommin töitä kuin mies. Kyseisen henkilön jäännöksiä etsitään edelleen ympäri  bittiavaruutta.

Miesten ongelma: Nainen saa käyttäytyä väkivaltaisesti miestä kohtaan.

No se pitää kyllä paikkaansa. Nainen saa iskeä nyrkkiään turhautuneena miestä vasten, nakata drinkit naamalle ja läpsäistä poskelle. Mies ei saa iskeä nyrkkiään naisen rintoja vasten, nakata drinkkiä naamaan tai läpsäistä poskelle. Siitä olisi seurauksena joko se, että mies pidätetään tai joku mieslauma hakkaa hänet naisen hakkaamisesta tai "hakkaamisesta".
Naisella lupa on siksi, että yleensä nainen on pienempi ja mies pystyy helpommin puolustautumaan. Tietenkin nainenkin voi tosissaan saada satutettua miestä ja onhan noita parisuhdehelvetissä eläviä uhri-miehiäkin olemassa. Vaikka ei saisi olla. Itse en hyväksy väkivaltaa missään mielessä vaikkakin olen nakannut Herra X:n sängystä alas hillittömillä raivovoimillani kun hän sammuneena örisi jotain ölöölöä vaikka olisi pitänyt lähteä. Lyödä ei saa, ei ainakaan pienempää, muttei kyllä isompaakaan. Käy se miehilläkin kipeää, vaikka kovia ovatkin.

Naisten ongelma: Miehet aliarvioivat naisia aina ja kaikessa

No ei ehkä kaikessa. Sängyssä ja siivouskomerossa olemme usein ylivertaisia miehiin nähden heidän mielestään. Mutta yleisesti ottaen nainen on ehkä useimmin tyttö kuin mies poika, etenkin työelämässä. Erityisesti miesvaltaisilla aloilla naista pidetään hieman kummallisena, jonka tulee todistaa oma pätevyytensä kun taas naisvaltaisilla aloilla miestä pidetään Jumalan lahjana, joka ylivertaisilla voimillaan tulee komentamaan pojankoltiaisia ja nostelemaan vanhuksia. Toisaalta kyllähän se pitää myöntää, että monessa asiassa huippumies päihittää huippunaisen. Etenkin mitä tulee voimaan/urheiluun/fyysisyyteen.) Mutta omasta mielestäni henkistä kanttia aloilla työskentelevillä ei suuria ole sukupuolesta riippuen. Naispomo voi olla ihan yhtä hyvä kuin miespomo vaikka kävelisi minihameessa ja korkokengissä.

Miesten ongelma: Nainen saa tehdä "sika-asioita" niin, että häntä ylistetään naisten JA miesten keskuudessa.

Ihanko totta? Samanthan käytös ja asenne ovat ihailtavia mutta kuitenkin Samanthanlailla käyttäytyviä naisia ihan totta katsotaan hieman kieroon ja supistaan, että "onpas se vähän kevytkenkäinen hupakko!" Enkä valehtele! Minä ja Satukin jaksamme aina hämmästellä yliseksuaalista tuttavaamme, joka hyppää mehiläisestä mehiläiseen hillittömällä vauhdilla. Se, mikä telkkarissa on mahtavaa on tosielämässä paheksuttavaa.
Miehelle on sallitumpaa harrastaa yhden illan suhteita ja miehelle näyttää olevan helpompaa seksisuhteet. Ainakin omasta kokemuksestani. Tietenkin miehet saa huudot ja itkut niskaansa kun hän menee sanomaan "sain sinulta kaiken minkä halusin jo. Vika ei ole sinussa vaan minussa plaaplaaplaa". Todellisuudessa kuitenkin naiset ovat hieman (paljon) kateellisiakin sille, että miehet pystyvät tyydyttämään itsensä naisella helposti sängyssä, kun taas nainen pystyy tyydyttämään itsensä miehellä vain alttarilla. (Enkä aja takaa satanallisia uhrausmenoja, vaan avioliittoa.)

Naisten ongelma: Miehet ei tajua mitään.

En voi sanoa tähään muuta kuin: Mitäs minä sanoin? ;)

Miesten ongelma: Naisia ei voi tajuta.

En voi sanoa tähän muuta kuin: No yrittäisit saada ne aivosolusi palaamaan metriä ylemmäksi ja opettele käyttämään niitä äläkä vaan puhu niistä sampelin putkiaivoinen, hidasälyinen, seksistinen sikamoukkapaskiainen!


***

Mitkä muut asiat ovat huonosti teillä naiset? Entäs teillä miehet? TAPELLAANKO?!