Ooo! Testini oli yllättävänkin suosittu. Tulkinnat löytyvät kommenteista ja jos tulee muita halukkaita niin tietenkin tulkitsen myös teidätkin. :)

Nyt on joulu mennyt ja Uuden Vuoden sipsit odottavat minua. Olen lihonut noin sata kiloa ja muistutan öljytankkeria mutta ainakaan ei ole hankalaa valita uuden vuoden lupausta! Katsotaan miten siinä käy. Bridget Jonesmaisesti ehkäpä? Mutta noh, ainakin yritän kovasti päästä bikinikuntoon 2009.

Mites teillä? Onko kellään muilla joulukiloja vai olenko minä ainoa? :D

Ajattelin tehdä lahjoistanikin sen jutustelupätkän, mutta en ole jostain kumman syystä saanut aikaa sille. Laiskottelu on turhan rasittavaa.

Miesrintamalla ei mitään. Ei. Mitään. Paitsi että se kaveripoikani ulkomaalainen tyttöystävä olettaa, että kaveripoikani on pettänyt häntä minun kanssani. Päättelyissä on ollut apuna kaveripoikani kännyköiden viestit ja joidenkin random-pimatsujen mielipiteet minusta. Hämmästyttävää. En tietääkseni kovin paljoa tekstaile kyseisen herrasmiehen kanssa enkä myöskään harrasta mitään varattujen kanssa... Mutta noh, naiset ovat harvoin rationaalisia mitä tulee tunne-elämän asioihin.

Näin häntä muuten Tapsapäivän pirskeissä. Jos katse voisi tappaa niin olisin  kuollut matkalla vessaan.

Mörrikin kävi lähettyvilläni ja viestitti, että oli ottanut mukaan jonkun naisen ja se oli virheä ja haluaa nähdä minut. Ei kuulemma voinut enää edes koskeakaan naikkoseensa KOSKA tämä nainen oli lihonut ylipainoiseksi. Eh. Ja kun minä olin aina niin timmi. EH?!

Seuraavan kerran näemme ehkä maaliskuussa. Siihen asti aikaa riuhtoa jumppia kuin elohiiri.

Miksi jotkut eivät halua pullukkaa rinnalleen? Kieltämättä itsekin ajattelen samoin ja en välttämättä kovin helposti ihastuisi pyöreämpään mieheen vaikka itsekään en missään missin mitoissa loiki. Kamalaa arvostella ihmisiä sen mukaan mutta kun mutta kun.

Syytän mediaa ja sen luomia epärealistisia kuvia miesten vartaloista.