Helevetti mikä peljästys oli yöllä. Talomme takapuolella on lähes talon mittainen "parveke" hommeli. Puoli kahden aikaan yöllä heräsin järkyttävään möykkään ja askellukseen kun joku/jokin käveli tätä parveketta pitkin. Olin jo aivan varma, että naapurin juoppo konttaa puukko kädessä ja hyppää kohta ikkunani läpi murhaamaan minut, mutta pian tutun oloinen napse kantautui askellusten lomasta ja uskaltauduin kurkistamaan ikkunasta vain huomatakseni sarvipään tuijottavan ikkunaani. Hyvä etten parkaissut ääneen että "SAATANA TULLOO!"

Nykyajan puolivillit eläimet. Täysin mahdottomia.

Tai sitten tontut ovat palkanneet poroja kiireapulaisiksi tarkistamaan, että onkos täällä kilttejä lapsia.

Isoisäni on kieltämättä porokeisari mutta ei meillä täällä ole poroja! Mikä ihmeen yksilö tämäkin oli. Eikä normaalit porot vaeltele öisin. Lisäksi tämä herrasmies oli kuseskellut ympäri pihamaatakin. Nähtävästi aikoo muuttaa meille. Aina olen naapurin koiranpennut hurmannut meille asumaan mutta että taikani koskettaa myös poroja... wou.

2148464.jpg


Jatkoksi minun ja kaveripoikani keskustelu. Tajusin jotain äärimmäisen karmaisevaa ja kauhistelen sitä edelleen.

[21:51:25] Fenii sanoo:
Laihdutan 10kg ja testaan päätelmääni olenko haluttavampi laihempana. :D
[21:51:45] Fenii sanoo:
Ja nyt alan itkeä kun tajuan, ettei minulla ole kykyä laihduttaa 10kg koska rakastan ruokaa.
[21:52:06] Kaveripoju sanoo:
:D
[21:52:08] Fenii sanoo:
ja vaikka laihduttaisin 10kg niin painoindeksini olisi kuitenkin normaalipainossa. Kuinka masentavaa.
[21:52:18] Fenii sanoo:
OLEN IKUISESTI NORMAALIPAINOINEN!! Miksiiiiii?!
[21:53:00] Fenii sanoo:
Katsos kun naiselle kaikki voi olla ongelma. On surullista olla normaali. On surullista olla normaali vielä 10kg kevyempänäkin. On surullista olla niin paljon normaali, että on yli 10kiloa normaalia ylempänä.


Tarkennan tähän loppuun. En siis halua olla alipainoinen. Haluaisin kuitenkin olla vain sen verta normaali, että 10 kiloa kevyempänä olisin alipainoinen. Miksi? En osaa selittää. Onkohan minulla syömishäiriö? Häiriintynyt minäkuva? Olenko aivopesty? Olenko heikko nainen? Olenko nainen? Olenko edes ihminen, koska voin muodostaa ongelman jostakin noin mitättömästä asiasta kuin normaalipainosta?

Sitä paitsi olen samoissa mitoissa Tanja Poutiaisen kanssa! Ja Tanja Poutiainen näyttää upealta 170/67 mitoillaan! Varmasti minunkin painoni on pääosin lähtöisin mahtavista lihaksista. Onhan?

Painan tosin 75 kiloa. Ainakin epäilen painavani. Menen seuraavan kerran vaa'lle 15.1. ja alan kuntokuurille että näyttäisin hyvältä bikineissäni. Siihen asti syön ja yritän nauttia tiukoista vaatteistani, jotka viisi vuotta sitten olivat vain tyylikkään vartalonmyötäisiä, eivät kurveja nuolevia.