Google analytics:in avulla voin seurata miten ja mistä ihmiset blogiini löytävät.
Seuraavassa esittelen hämmästyttävimpiä hakusanoja, joilla ihmiset blogiini ovat löytäneet googlen kautta ja haluan tarjota näille etsijöille myös jotain luettavaa.

Vasen rintani ja muita sairauksia
Ah... En muista koskaan kertoneeni mitään vasemmasta rinnastani mutta kerronpa hänestä hieman. Hän näyttää samalta kuin oikea rintani, paitsi että oikeaan ilmestyi kipeä finni toissapäivänä. Vasemmassa rinnassani on myös luomi. Muita sairauksia siinä ei tiettävästi ole, mutta minulla on polvi kipeä. Vanhuus ei tule yksin.


Tunteeko hän minua kohtaan mitään
Vastaus kaikkeen löytynee siis googlesta? Vastaan sinulle: jos sinun pitää etsiä vastausta googlesta vastaus on todennäköisesti "Ei tunne."


Ryhmäseksiä: miehet ottaa teinin väkisin
Ikävä tuottaa pettymys mutta jos joskus seksifantasian tänne kirjoitan niin en ainakaan TUOSTA. No, pienen tarinan voin tehdä: Miehet ottivat teinin väkisin. Suomi muutti lainsäädäntöään ja miehet kärsivät elinikäistä vankeusrangaistusta ja teinin vanhemmat käyvät viikoittain tuijottamassa vankeja halveksivasti ja hurraavat lujaa kun ammattinyrkkeilijä iskee miehiä palleille uudestaan, uudestaan ja uudestaan.


Kääpiö seksi
Se siis oikeasti kiinnostaa joitakin? Täytynee kirjoittaa Hobitista enemmän.


16-vuotiaan naisen alastonkuvia
Niitä siis todella etsitään. Tälle kyseiselle herralle (tai naiselle) tapahtukoon sama kuin ryhmäseksi-fantasioijalle.

Elokuva mies haluaa piirtäjäksi lähtee pois kotoa
Tuon täytyy olla todella hyvä elokuva. Ainakin kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. En vaan keksi millään mistä elokuvasta on kyse ja miksi vastaus löytyisi blogista nimeltä "ikisinkku". Tosin tuo kotoa lähtevä piirtelijä-haaveilija todennäköisesti myös on ikisinkku...

Jone nikulan strategiset mitat
Näin hänet Ruisrockissa. Hän ei ole mielestäni hirvittävän pitkä mieheksi, ja painaa varmaan noin 85kg. Ellen Jokikunnas käveli meitä vastaan Turussa siskonsa kanssa, ja hän oli selkeästi minua lyhyempi. Se se vasta oli hämmästyttävää.

Kanien ääntely
mmm... pupupupupuptitipuputi?

laihdutus piereskely
Onko sellainenkin dieetti olemassa? Miksei kukaan ole kertonut minulle siitä?!

Onko toisen miehen vieressä nukkuminen pettämistä
Ei ole, jos ette nuku alasti ettekö harrasta unissanne mitään häkellyttävää. Itsekin olen nukkunut kaveripojan vieressä molempien seurustellessa ja se oli kyllä ihan ok kaikin puolin. Jos miehesi ei sitä kestä, jätä hänet! Noin mustasukkaista jörrikkää et elämääsi tarvitse. Jos hän ei voi luottaa nukkuvaan sinuun, miten hän voisi luottaa sinuun silloin kun olet hereillä?
(pääsenköhän naisten lehteen pitämään "Fenii vastaa"-palstaa?)

pitää olla pikkasen läski plösö
No niin kyllä pitää! Reiteni ovat kaventuneet 3cm ja painonu noussut kilon. Missä kaikki logiikka on? Onneksi meillä on Sadun kanssa pikkujoulut ensi viikolla ja syömme pizzaa ja muffinsseja ja karkkia <3 Tällä logiikalla reiteni pitäisivät levetä ja painoni tippua.

andreas thorkildsen blogi
Andreas Thorkildsen tuskin pitää blogia nimellä "ikisinkku".... Tai no ikisinkku kyllä voi pitää Andreas Thorkildsenistä kertovaa blogia. Niinhän minäkin melkein tein olympialaisten jälkeen!

olen vapaa! olen vapaa!
Niin minäkin! Meitä on kaksi!

epätoivoinen sinkku
Miten ihmeessä kyseisellä hakusanalla on MINUN blogiini eksytty? Anteeksi nyt vaan, mutta loukkaannuin syvästi.

ja paras viimeisenä.

Tuomas holopaisen tyttöystävä
Niin, minähän se olen <3 hihi. Paljastuin!