Päivän ilme:
2035537.jpg

Miksi miehet eivät osaa pyytää anteeksi kuten aikuiset ihmiset?
Ensiksi Hobitti haukkui minut isokokoiseksi ja löysäksi ja pyysi anteeksi sanomalla "antenni".

Nyt Puppy tajusi vihdoin miksi olen loukkaantunut siitä kun hän on kuukauden päivät heilutellut naamani edessä valotaulua, joka sanoo "EN OLE IHASTUNUT SINUUN, ENKÄ IKINÄ IHASTU".
Lisäksi hän on sanonut, että hänen tunteensa ja ajatuksensa minua kohtaan ovat välinpitämättömiä. Olen himoittava ja kaunis, mutta luonteeltani täysin vääränlainen ja kamala (mm. liian ailahteleva, temperamenttinen, kärtyävä ja onneton). Tämäkään ei riitä, vaan hän muistaa aina kertoa, että kuinka taas miljoona naista on kiinnostunut hänestä ja kuinka hän yrittää näitä kaikkia uutena vuotena mökillä. Tämän hän kertoo sen jälkeen kun minä olen ilmoittanut itkeneeni kolme päivää putkeen kuihtuvaa kissaani ja haluavani muuta ajateltavaa. Käskin hänen joko painua Jupiteriin ja ottamaan itsevalaiseva kuutamon mukaansa tai pyytämään anteeksi. Hän vastasi "No joo, taisin olla tahallani liian tyly. Sori siitä."

EI RIITÄ. (Kai tajuatte miksi, tajuattehan?)

Olin kuulemma ihastunut häneen. Tai hän epäili sitä vahvasti, koska olin ottanut häneen viikonlopun aikana yhteyttä kolme kertaa (kysynyt miten menee, hän vastaa ja sitten tekstaillaan x 3) ja hän vain kerran (kysyi mitä kuuluu ja tekstailtiin.) Mistä lähin noista asioista pidetään kirjaa? Pitäisikö se viestailun alottaminen tapahtua 50-50 systeemillä?
Ja kun vedin ylireagoiden herneet nenääni tuosta, niin tämä pimahtamiseni oli hyvin selkeä osoitus ihastumisesta.
(Hänen kaverinsa on myös epäillyt, että olen ihastunut Puppyyn. Ja tämä kaveri tuskin edes tietää miltä näytän.)

Miksi nainen ei voi tehdä mitään ilman, että se olisi tehty rakkauden ilmapiirissä? Jos olisin vaiennut niin se olisi varmaan ollut rakkaudellinen myöntymisen merkki! Tai jos olisin naureskellut ystävällisesti hänen kanssaan ja pysynyt tyynenä niin se se vasta olisikin ollut rakkauden teko.

MIEHET! Naiset eivät ole kiinnostuneita teistä vaikka he joskus laittavatkin teille tekstiviestejä tai puhuisivat pikkutuhmia. Joskus naiset vaan piristävät itseään ja harmaata arkeaan leikkimällä miesten kanssa ja joskus he vaan kaipaavat kauniita sanoja tai seuraa. Ettäs tiiätte.

Luoja kun te jätkät osaatte olla rasittavia.

Ja pyytäkää joskus anteeksi ihan aikusten oikeasti. Kirjoittakaa aa än tee ee ee äks ii, tai mieluummin a n t  e e k s i ja jotain kivaa siihen perään vielä ja osoittakaa katumuksenne katsomalla syvälle silmiimme ja tuomalla meille lempikarkkiamme ja lukkosula-purkin.

Pyöräni lukko on näes jäässä.

PS:
Värjäsin hiukset.

PPS.
Kissani muuttaa tähdeksi taivaalle liian pian.

2035562.jpg