Koska opiskelu vie nyt hirveästi aikaa loppuvuodesta niin vastailen ties mistä bongaamiini blogihaasteisiin ja uppoan massaan ja menetän persoonallisen otteeni ja muutenkin pilaan blogini. :D Mutta kun ei ehdi kirjoittaa ja silloin kun on aikaa niin silloin ei enää jaksa kun on näpytellyt näppäimiä päivät läpeensä globaaleista asioista. SO BORING.

Onneksi kohta alan tehdä kouluhommaa liittyen blogiini. Tutkin blogini sisältämiä sukupuoliin ja sukupuolisuutteen liittyvistä asioista. Tämän vuoksi toivonkin, että sinä joka luet tämän lauseen niin vastaat oikealla puolella olevaan/oleviin kysymyksiin jos et ole jo vastannut! Elikkäs SUKUPUOLESI ja IKÄSI. :) Niin saan vähän osviittaa ketkä lukee. Ja jos kehtaat vielä mainita kommentissa MIKSI luet (syy saa olla huonokin) niin sekin olisi kovasti avulias.

****
Haasteen nappasin täältä: Oi ihana turhamaisuus!

2098953.jpg
Minä niin rakastan lolcatseja. <3


1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?
Blogini nimi oli ensimmäiseksi "Miesjahti", koska ajattelit tehdä Bridget Jones-tyylisen blogin, mikä keskittyy miehenmetsästykseen ja siihen liittyviin asioihin. Pian huomasinkin kirjoittavani seksiblogia ja olevani yleisenä kauhistelun aiheena Suomi24-keskustelupalstalla "Katsokaa mikä kamala typerän nuoren naisen seksiblogi! Vakipanoja ja vaikka mitä hirveyksiä!!" Olin otettu tästä yllättävästä julkisuudesta, joka toi minulle pari uutta lukijaa lisää :D Pian kuitenkin huomaisin, että miesjahti ei onnistu ja en muutenkaan varsinaisesti hingu vakavaan parisuhteeseen niin päätin alkaa virallisesti "Ikisinkuksi".
Nimi jo kertoo, että nyt keskityn lähinnä sinkkuuteen, naiseuteen, miesten haukkumiseen ynnä muuhun naiselliseen hömppään. Seksin puimisen jätin vähemmälle koska yhä useampi ihminen lukee tätä ja epäilin äitini lukevan tätä niin sensuroin muutamat jutut ja keskityn lähinnä emotionaalisiin ongelmiin. :D Ja eipä minulla tuota seksiä muutenkaan ole.

Huomasin tässä yksi päivä olevani karvainen nilkoista kulmakarvoihin. Ei mitään syytä siisteytyä. Täytyisi kohta tieten tarttua raivaussahaan sillä on äärimmäisen kamalaa kun pitkillä kävelyreissuilla alkaa kutittaa ties mistä paikoista ja raapiminen ei ole suvaittavaa ennen kuin yliopiston vessakopin ihanassa rauhassa. (Ja sielläkin se tulee suorittaa hiljaisesti)

Nimimerkki viittaa toiseen nimeeni ja kuulostaa hömppäblogiin sopivalta. Nimen keksi eräs meserakkauteni toispaikkakuntalainen pikkuherra nimeltään Profeetta-Menninkäinen.

2098957.jpg
Vappu -08

2. Miksi aloitit bloggaamisen?

Elle-lehdessä oli juttua ihmissuhde-blogin pitäjistä ja tajusin, että olisi minullakin kerrottavaa kyseisestä asiasta! Tyylini oli tosin aika hukassa alussa (kuten ensimmäisistä postauksista huomaa) ja sitten Bridget Jones-kirjojen sekä Sinkkuelämää-sarjan innoittamana tajusin, että koska minulla kummallinen verbaalinen huumorintaju ja outo ajatusmaailma, niin en edes yritä hienostalla vaan kirjoitan juuri niinkuin sähköimpulssit aivoissani käskee.

2098979.jpg
Taistelija!


3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?

Sinkku-itsevarmuus on ainakin lisääntynyt. Kun hehkutan ja hehkutan sitä kuinka kivaa on olla sinkku ja keksin mitä ihmeellisimpiä syitä sille, miksi kylpyhuoneen matto on parempi kuin poikaystävä olen oppinut ymmärtämään, että 20-vuotiaana ei ole mitään hätää vakiintua ja perustaa perhettä. Olen ihan tyytyväinen, että elän nuoruuttani itsekkäästi ja ahneesti ilman, että opintotuki menisi jonkun toisen kenkiin kuin omiini.
Lisäksi kun blogini perustuu aika pitkälti jonkunasteiseen huumoriin niin en voi tänne kirjoittaa angstaavia viestejä paitsi ehkä yliampuvasti. Vaikka monet kerrat olen parkuen kirjoittanut kuinka inhottavasti minua taas on kohdeltu niin pian huomaan löytäväni jotain hyvää/hauskaa/mollattavaa kyseisessä asiassa ja ymmärrän, ettei mitään pahaa ole edes oikeasti sattunut. Itseterapisointiahan tämä on parhaimmillaan!
(Muistuttakaa, että kerron mitä Hobitti sanoi kun vonkasi jälleen kerran webbiseuraa! Voi että miten minä nauroinkaan!)

Pahinta on ehkä se, että jotkut ihmiset eivät välttämättä ymmärrä, että blogi-minä ei ole sama kuin live-minä. Totta kai me ollaan sama ihminen MUTTA on minussa myös muutakin kuin seksihullu hömppä-ikiteini. En ota itseeni Suomi24:n puheista mutta kyllä se nyt hetkittäin pännii kun joku ihminen lukee vain sanan "vakipano" eikä sitten koko konseptia mihin kyseinen sana liittyy ja tekee omia oletuksiaan vain siitä, että kyseinen sana esiintyy blogissa :P


2098970.jpg
Todistusaineistoa sille, miksi minun EI kannata alkaa pitää muotiblogia. Venetsia toukokuu 2007

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2009?

Toivon, että voin edes 29 päivää kirjoittaa parisuhde-blogia ja keksiä uusia mukahauskoja lempinimiä viattomille munakkaille. Sekä toivon tietenkin. että tyylini selkeytyy entisestään ja energia piisaa kirjoitteluun. Toivon myös, ettei blogiani ainakaan lakkauteta siksi koska Hobitti ja Herra X bongaavat tämän vaan saan jatkaa totutulla linjoilla.