Huomasin Puppyn luona vieraillessani, että pahinta mitä uuden tyypin luona voi tapahtu on joku a) piereskely b) kakkahätä c) Ultimate-kamaluus: pierettäminen JA kakkahätä.

Ainakin lantionpohjan- ja sulkijalihasta tulee treenattua tehokkaasti kun täytyy pidätellä ja pyrkimään päästää hiljaisia pierahduksia. (Jeejee, ainakin jostakin kohtaa takamukseni on todella kiinteä). Pahinta pierettäminen on kun on aika laittaa nukkumaan ja tulisi pystyä rentoutumaan ja tuudittautua Matin vietäväksi. Se on täysin mahdotonta! Sitä alkaa vain murehtia sitä, että mitä peräsuoli tekee kun höllää kontrollia? Monesti olen puoliunessa pieraissut, herännyt kauhusta kankeana törähdykseen ja hengitystä pidätellen rukoillut, että mies on unessa eikä hereillä. Ainoastaan Herra X:n kanssa pystyin pieraisemaan hetkittäin rennosti, mutta sen jälkeen tunsin oloni aina kovin äijämäiseksi.
Ehkä naisten ei kuulukaan piereskellä?

Hirvittävän suolipaineen alaisena voi vetäytyä vessaan ja antaa hanan valua samalla kun naiselliset aromit pääsevät leijailemaan pieneen huoneeseen. Joskus vaan oletettua suurempi PRÖÖT voi tehdä sen, että vessasta lähteminen pitkittyy ja sieltä tullaan naama punaisena ja suu viattoman pirteässä hymyssä. Ah, loistavaa. Onneksi Puppy huudatti gangstaräppiä siihen malliin, että ehkä pieruni olivat musikaalisesti biitissä mukana.

Kysyin kavereiltani polttavan kysymyksen:
Onko kamalaa jos nainen pieraisee?
M-mies: eikai? mielenkiintoinen kysymys toki. Meikäläinen ei ainakaan säiky :D
L-nainen: riippuu kai miehestä ja naisesta
S-mies: Ei, se on luonnollista. Tosin...on se vähän kornia jos tullee semmonen tosi haiseva fartti
J-nainen: Riippuen ihan kenen miehen seurassa. Kuinka kauan tunnettu. Sukulainen, kaveri vai poikaystävä. En viitsisi vielä poikaystäväni seurassa, mutta jos vahingossa pääsee niin tunnustaisin.
V-mies: Ei suvaittavaa. Parempi jos ei.

Mitä mieltä SINÄ olet? Vastaa ihmeessä oikealla puolella olevaan kyselyyn!

Mutta voiko törähdys tuhota hyvin alkaneen suhteen?
Olisihan se nyt pikkumaista tuntea vastenmielisyyttä ja inhoa kumppania kohtaan, etenkin jos hän pieraisee vahingossa. Herra X harrasta pieruoperatteja usein ihan tarkoituksellisesti ja hienomman naisen mielestä/nenästä se olisi voinut olla kammottavaa. Kotonani kuitenkin piereskely on normaalia, joten tuskin edes huomasin hänen yritystään piereskellä veikkauksen tunnus.


En kuitenkaan tarkoituksella päästäisi kaasuja edes kavereiden edessä. Vahingossa jos tulee niin ei maailma siihen kaadu, mutta kyllä sitä punastuisi. Ainoastaan vapaata rupsauttelua voin harrastaa äitini kanssa tai yksikseni. Ehkä se vaatii tietynlaista tuttuutta ja noin kahdenkymmenen vuoden yhdessäolo aikaa?


****

Onko mahdollista onnistua poistamaan oma bloginsa vahingossa blogilistalta? KYLLÄ ON. Eli tilaajat, joudutte halutessanne  tilaamaan uudestaan.  :P Ja minä lupaan jatkossa olla tutkimatta blogilistan mahdollisuuksia, koska unohdan korjata ne ennalleen  ennen "tallenna muutokset" painiketta. Möh.