Varoitus miehille: Seuraava teksti on pääosin hirvittävää naissovinismia, yleistystä, kärjistämistä ja miesvihaa uhkuvaa purkamista. Ottakaa tämä huomioon ennen kuin kommentoitte kärkevään sävyyn.

Naiset: Kiitos kun ymmärrätte <3

Belja: Kiitos aiheesta! Olenkin miettinyt vielä mihin miehiä vertaisi ja TIMANTIT (ja korut) ovat todellakin paremia :D

ASIAAN!!

Oli kaunis lauantaipäivä. Kaikki oli vielä hyvin. Illalla kävin Puppyn luona kylästelemässä ja hihkuen katsoin Tallitähdet-finaalia samalla kuin lutuinen ystäväisenä pelasi pokeria ja hetkittäin vilkuili järkyttyneen oloisena hevosia, jotka ylittivät 170cm esteitä. Olimme päättäneet pysyä platonisella kaverilinjalla, tosin kieroutunut mieleni alkoi kehittää sotasuunnitelmaa heti kuin Tallitähdet oli loppuneet, pyykit oli haettu ja Puppy istahtanut viereeni katsomaan Tatuointitarinoita.
Uusin Sinkkuelämää-DVD boksi oli vasta ilmestynyt postilaatikkooni ja sitä olin suurella innolla katsonut edelliset päivät. Samanthan hillitön itsevarmuus oli saanut minusta otteen ja tämän vuoksi hetken mielijohteesta käännyin Puppya kohden ja kysyin "Sinuahan ei saanut vietellä tänään?"
Puppy punastui ja muistaakseni sanoi jotain "no.. ehkä sitä..."
JA SYÖKSYIN HÄNEN KIMPPUUNSA!

Aahhh... Ihana elämä <3

Aiemmin samana päivänä Herra X oli soittanut minulle ja pyytänyt lainaamaan 50€. Sanoin, että lainaan maksimissani 35€ ja jos hän käy "hoitelemassa" minut hänen tarvitsee maksaa takaisin vain 30€. (<- suunniteltu loukkaus) ja se onnistui. En lainannut hänelle, hän loukkaantui. Ehkä tämän vuoksi hän teki minulle tänään oharit!

Entä sitten Hobitti?
Piti tavata. Oletin, että hän on nyt todella sisäistänyt sen, että minulle lehden tilaus on myös kaveruutta eikä kyse ole pelkästä lehdestä. Minähän en kenenkään randomin kanssa lehteä alkaisi tilata, sillä randomeihin ei voi luottaa (no ei kyllä Hobittiinkaan, niin monet lehdet myöhässä)
Hobitti sitten ilmoitti, ettei jouda kun käydä nakkaamassa ne lehdet ovenraosta ja mennä sitten paikalliseen ravintolaan. Sanoin, että pidä lehtesi. Hobitti ei ymmärtänyt minua. Illemmalla hän sanoi, että käy tuomassa lehdet tunnin päästä. Ajattelin, että NYT hän on ymmärtänyt jutun pointin... Aahh.
"En tosin ehdi kuin käväistä siinä kun kaveri odottaa autossa pihalla sitten"
"...."
Riitahan siitä sitten syntyi. Jossain vaiheessa Hobitti antoi ymmärtää minun olevan isokokoinen ihminen, johon melkein meinasin kivahtaa, ettei herraa itseäänkään ole koolla pilattu, mutta päätin olla aikuinen enkä lähtenyt lapselliseen haukkumiseen mukaan. (Haukun häntä vain julkisessa blogissani Hobitiksi... ERI ASIA)

En pysty sanoin kuvaamaan vitutukseni määrää mitä tuosta Hobitti-tapauksesta tuli. Mies syytti minua mustavalkoisesta ajattelumallista, ailahtelevaisuudesta, ohareista ja ties mistä muustakin (Ja btw. MINÄ en missään vaiheessa ole tehnyt ohareita tälle miehelle. Ja hän tajusi sen itsekin.)

No, anyway.

Enää jää jäljelle Puppy, joka hänkin on ihastunut pariin tyttöön, jotka tekevät hänet pirteäksi ja iloiseksi. Huomasin, etten olekaan ihastunut häneen. Ihastuin vain siihen ihanaan läheisyyteen. Joka on ihastuttavan ihanaa. Olen vapaa nainen. Ei miehiä. Ei mitään. Ei ketään. Miehet. Huokaus. Homoja kaikki (sori homot, voitatte heterohomot mennen tullen)

Voehan lol.