Helppoa.

Fantasiat ovat tarua.

Wikipedia tietää kertoa, että: Sanana "fantasia" tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa yleisesti mielikuvitusta. Nykyään termillä tarkoitetaan laajalti kaikkea mielikuvituksen tuotetta; niin taiteen, erilaisten pelien kuin seksuaalisten fantasioidenkin kohdalla. Näitä kaikkia yhdistää se, etteivät niiden kuvitellut oliot ja tapahtumat ole todellisuuteen perustuvia. Henkilökohtaisella tasolla fantasialla voidaan näin tarkoittaa kokijan abstraktia mielikuvaa tietyistä olioista. Taiteessa kyse on kuitenkin paremminkin konkreettisista teoksista, jotka sisältävät abstrakteja henkilökohtaisia fantasioita.

Mistä minä fantasioin?
Fantasioin muun muassa Tuomas Holopaisesta, Andreas Thorkildsenistä, tummasta muukalaisesta, kuuluisista rock-tähdistä, kuuluisuuksista, hetkittäin myös puolitutuista, tutuista, entisistä, tulevista.... Mutta pääasiassa fantasioideni kohteet ovat minun unelmamiesmakuni mukaisia henkilöitä, joita näkyy esimerkiksi urheilukilpailuissa todella paljon.

Fantasioin pääasiassa romanttisista ja eroottisista asioista. Treffeistä, matkoista, tapahtumista, tapaamisista, riidoista, suudelmista, seksistä, eroista... Fantasiamaailmastani saisi aikaa todellisen Nora Robertsin kirjan tai juonia pariin kymmeneen Harlequin-pokkariin.

Fantasiamaailmassani en myöskään esinny omana itsenäni, vaan olen muokannut kunnon fantasia-Feniin, joka tietenkin on pitkä, hoikka, vaalea, supernaisillinen ja monilahjakas pakkaus jolla ei ole puutteita missään. Tämä Fantasia-Fenii sitten pistää niin muusikoiden kuin urheilijoidenkin päät pyörälle.

Aiheuttavatko fantasiat minulle alemmuuden tunnetta?
Ei tietenkään. Fantasia-Fenii on ihan eri asia kuin Reaali-Fenii. En koskaan saavuta hänen uskomattomia mittojaan, musikaalista lahjakkuuttaan ja kykyä heittää keihästä 75,6metriä. Samaten tuskin tulen koskaan menemään naimisiin Tuomas Holopaisen kanssa tai että Andreas Thorkildsen kantaa minut pukuhuoneeseen lepäämään sen jälkeen kun olen muljauttanut nilkkani.

Haaveilen fantastisista miehistä, mutta haluan itselleni tavallisen miehen, jolle kelpaa Reaali-Fenii, ei Fantasia-Fenii.

Tietenkin on ihmisiä, joille eivät kelpaa kuin heidän omat fantasioittensa kohteet, mutta pitäisin itseäni todella irrationaalisena ihmisenä,jos alkaisin vaatia tapaamiltani miehiltä niitä ominaisuuksia, joita unelmieni päähenkilöillä esiintyy. Tuskin edes jaksaisin katsoa läheltä urheilijan tai rock-muusikon elämäntapaa.

Haluan miehen, joka on älykäs, mukava, ystävällinen.. No, hyvännäköinen olla pitää tietenkin (moni voi olla hyvännäköinen). Pituutta saa olla, muttei sen puutekkaan haittaa. Koolla ei ole väliä. Kunhan mies on älykäs, tietää mitä maailmassa tapahtuu, on kunnianhimoinen omalla alallaan ja haluaa MINUT eikä pelkästään MINUA niin pääsee jo pitkälle. Ehkä jopa kolmos pesälle saakka. ;D

Täytyykö ihmisten fantasioida realistisista asioista? No ei tietenkään. Maailma on muutenkin niin rasittava paikka, että on hyvä hetkittäin karata omaan glamour-elämäänsä maailman kuuluna hevibändi-viulustina.