Kääpiöiden ruhtinas pyysi meseäni ja nyt olemme mesettäneet aktiivisesti. Ikävä kyllä hän on eronnut kesällä kolme vuotta kestäneestä suhteesta, niin hän tuskin on hakemassa mitään vakavampaa, mutta ainakin nyt on ollut mukava jutskailla hänen kanssaan.

En tiedä minkälaisten miinuslasien läpi maailmaa katson, mutta Kääpiöiden ruhtinaan strategiset mitat ovat 182,5cm ja 72kg!

JAA.

No, aluksi kun hän kertoi asiasta niin hän unohti painaa kunnolla numeroa 8, joten pituudeksi tuli 12,5cm ja jos tuo kyseinen mitta pitää paikkaansa niin olen todellakin törmännyt Kääpiöiden ruhtinaaseen.

Minusta tuntuu, että kyseinen herra vaatii uudelleen nimeämistä, mutta vielä ei ainakaan mielikuvitukseni ole sellaista tuottanut joten... Katsotaan, katsotaan mitä tuleman pitää!

Tänään minulla on ensimmäinen lattaritanssi tunti alkaen kahdeksalta. Jesjesjes. Pidän tanssimisesta todella paljon tanssimisesta ja kun laulutunnit alkavat parin viikon päästä niin saan elämääni todellista sisältöä. Vihdoinkin! Huomenna aamulla ensimmäiset luennotkin. Jee, läksyjä.