Oo!
Alkuvuoden ihastukseni Hakkapeliittaan taisi jälleen herätä. Tai ainakin kiinnostukseksi.

Ehkä tämä johtuu päätöksestäni säästää itseäni parisuhteeseen ja sen vuoksi pienikin kosketus kiellettyä hedelmää (eli miestä) saa veren pakenemaan aivoistani kohti vatsaani.
Hakkapeliitta tuli ihan itse viereeni istumaan luennolla ja jokainen vahinkohipaisu sai naamani muuttumaan punaiseksi ja energiani eroottisiksi. Ainakin kovasti yritin viestittää hänelle seksuaalisesti latautuneita signaaleja, tiedä sitten ottiko hän niitä vastaan (mies kun on, ei ne ymmärrä energiavirtoja)

Hän on pitkä, varmasti yli 190cm, hän on liikunnallinen, hän on kai hivenen hidas makuuni mutta ei se mitään!

Ja näin saapui kesä! Myöhässä, mutta kuitenkin.

Voisi riisua vähän vaatteita kun tätä hellettä nyt pukkaa ihan kunnolla.

Ah, kun olen epätoivoinen! Äkkiä seurustelemaan, kuka tahansa kelpaa!

Ps. Eikö neuroottisesti jalkaa heiluttava mies olekin upea? Etenkin kun heilutus tuntuu omien housujen lahkeissa ja saa aikaan tuntoaistin yliherkistymisen?

***

Me vietämme Sadun kanssa suklaatonta syyskuuta. Minun osaltani se pitää, mutta ehkä se on ymmärrettävää, koska vatsani menee hemmetin kipeäksi ja naamani näppylöille jos syön suklaata. Satu muisti väärin juuri hammaslääkäriaikansa ja joutuu maksamaan 32€ hamppilääkärin seisottamisesta, joten on armollista antaa hänen poistaa surunsa ja vitutuksensa Mars-patukalla. Me naiset olemme hyvin ymmärtäväisiä ja joustavia.

14:24
Satu päätyikin subiin (mikä on ihan ymmärrettävää toiselta parisuhteeseen säästävältä naiselta. Subihan on paljon suurempi kuin Mars-patukka)
Vaihdoin suklaahimoni tikkarihimoon, enkä oikein tiedä mistä se johtuisi... Bonbonin "Mansikkaläjäys"-tikkarit ovat parasta mitä olen koskaan mussuttanut.