No Fenii tietenkin!

Kääpiöiden ruhtinas saa kunnian saada itselleen uusi, lyhyempi ja kuvaavampi lempinimi! Tästä hetkestä eteenpäin Ruhtinas ylennetään koiranpennuksi, eli kansainvälisemmin Puppyksi!

Perjantaina minä sitten raahauduin hirveän pyörämatkan päähän ystäväni luokse, joka sattumoisin asuu Puppyn naapurissa. Koska matka oli kauhea, niin päätin hoidella molemmat samalla kertaa ja lettujen, sinkkuelämien ja huippumallien jälkeen suuntasin kuononi kohti koirankoppia.
Tunnelma kopissa oli mukava, huumorintajumme osuvat yhteen, nauroimme yhtä huonoille jutuille ja keskustelimme henkivästi muun muassa siitä, onko hauskaa kun ihmisen korva naulataan lautaan? (Kyseisessä asiassa mielemme eivät kohdanneet täysin). Hieroimme toistemme hartioita, hän joi kaljaa ja minä mangolimpparia. Hetkittäin epäilin olevani treffeillä 16-vuotiaan kanssa, vaikka Puppy on vain 3kuukautta minua nuorempi. Hän on mukava, kiltti, herttainen, kostonhimoinen, stressaava ja älykäs... Mutta kai hänen kuulemma holtiton kaveripiirinsä tekee sen, ettei hän ole vielä täysin päässyt yli teini-iästään. Niin tai näin, hän on hyvää seuraa ja todennäköisesti en myöskään itse vaikuttanut päivääkään yli 15-vuotiaalta.

Hänen uudesta lempinimestään hän saa kiittää mukavan luonteensa lisäksi myös suutelutaitojaan. Harvoin tulee kohdattua niin innokasti ja monella tapaa syvällistä ja kosteaa suutelijaa! En pidä häntä huonona suutelijana, eheen. Hänen tekniikkansa on vaan jotain ihan uutta minulle, mutta kun siihen tottui niin mielelläni pussailen lisää koiranpennun kanssa. Grrrrnau!
Hän on harvinaisen uhkarohkea koiranpentu kun pussailee kis.. Anteeksi, tiikerin kanssa.

Luoja tietää. Tässä minä nyt istun kuumeessa ja kuivailen suupieliäni ja odotan innolla, kun hän saapuu luokseni yöksi jokin päivä. Ja ihan vilpittömästi odotan, meillä oli hauskaa ja pussailu nyt on kivaa vaikka sitä harrastettaisiinkin eri eläinlajien välillä.

PS. Emme harrastaneet mitään pussailua kummempaa, ja tuskin harrastammekaan.
PPS. Toisaalta... Olisihan se kiva kokea se kaikkien hehkuttama "nuorempi mies"
PPPS. Minulla ja ystävälläni oli piereskelyongelmia viikonloppuna. Täytyy kirjoittaa siitä juttua blogiin joku kaunis päivä.Puppyn kanssa oli ongelmia saada jalkapalli molemmille sopivaan etäisyyteen kun olin häntä lyhytjalkaisempi. Se oli ihan uutta ja kerroinkin, että aiemmin kaikilla miehillä on ollut lyhyemmät jalat mitä minulla. Siihen Puppy sanoi "He, sinun ei kannata enää seurustella minkään hobittien kanssa!"

Ah, kuinka oikeassa hän olikaan <3


Huomaatteko kuinka laiha olenkaan! Tämä on selkeästi sipsipussin, batteryjen ja itsetehdyn pizzan ansiosta! Takaa tulevalla valolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.