Kamerani lopetti yhteistyön kanssani. Toisin sanoen paristoissa ei ollut virtaa. Oli hämmästyttävää huomata, ettei normaaleja paristoja voikaan ladata akkuparistojen-lataajassa.

Jouduin siis turvautumaan tänä aamuna suihkun jälkeen kamerakännykkääni, jotta saisin esiteltyä teille mekko/hameeni, joka maksoi vain 2euroa. Ikävä kyllä kaikki mukavat ja värikkäät vyötärövyöni ovat 150km päässä, joten olen köyttänyt mekko/hameen normaalilla mustalla vyöllä, joka maksoi muuten 1euron. Kirpparilta sekin. Eli kuvitelkaa tämä mekko esimerkiksi keltaisella vyöllä, mustilla rintaliiveillä ja laitetuilla hiuksilla. JA meikatulla naamalla. Ps. tutut. Älkää tunnistako minua.

 


Lähden tänään baaristelemaan ja ostan uusia paristoja (joita EN työnnä laturiin) niin huomenna saatte nähdä jälleen hemaisevaa baarilookkia ja saatte paremman käsityksen siitä minkä väriset ovat paahdetun kookoksen väriset hiukset.

Itse kutsuisin väriä nimellä "nuorena harmaantunut", mutta kieltämättä toasted coconut antaa vähän paremman kuvan. Lohduttavaa on se, että tämä tuhka pukee minua, joten vanhana minusta tulee Hot-Granny!

Olen nähnyt kahtena yönä peräkkäin varsin seksististä unta hyvästä kaveripojastani. Onneksi eräs australialainen vaihto-oppilas on hurmannut hänet, joten en voi nolata itseäni kuvittelemalla iskeväni hänet. Lisäksi hän ei ole paljon Hobittia suurempi niin... Ehkä en halua jatkossakaan kiertaa megareisiäni reiteni paksuisen lantion ympärille.

Opin muuten talvella tekemään ranskanletin ja olen suorastaan innostunut siitä. Nukun vähintään kerran viikossa ranskalaisittain, että saan seuraavana päivänä nauttia mahdollisesti hyvännäköisistä kiharoista. Ikävä kyllä ranskanlettini on usein enemmän tai vähemmän epätasapainoinen, joten kiharani ovat usein toispuoleiset, lätsähtäneet tai huiman sähäkät. Nytkin minulla on ranskanletti niin saa nähdä miten käy! Toivokaamme parasta.

Voikohan harmahtavilla ja epämääräisen kiharilla hiuksilla edes iskeä miestä?

Se selviää huomenna! Stay tuned... (vai miten se nyt meni)