04:11

Tulin juuri baarista ja pakko kertoa ensi tunnelmat! Eli oltiin taas parhaimman sinkkukaverini kanssa baareilemassa ja tälläydyimme parhaimpiini. Itse olinkin aika tyytyväinen asuvalintaani, vaikkakin mekko olisi vaatinut isommat rinnat ja kapeamman vyötärön mutta se ei ole pointti. Pointti on se, että SÄÄRET näkyivät. Jos Paratiisin porteilla portsari ihasteli mekkoani ja tiesin olevani tänä iltana onnekas. Ja olinkin! Vaikken miestä löytänyt :P

Ilonaiheeni (anteeksi kun olen näin kamala) eli se, että exäni, joka petti ja jätti minut (Hiireksi häntä kutsukaamme) oli siellä tyttöystävänsä kanssa (jonka kanssa petti minut ja jonka vuoksi jätti minut.) Herra Hiiri katseli minua usein, kohotteli kulmiaan, tuijotti, vilkutti ja hymyili. UH. Ei me puhuttu.  Iloani lisäsi se, että loppuillasta Herra Hiiren tyttöystävä alkoi kärtytä poikakaverilleen ja heille tuli suuri riita. Tiedän olevani kamala Bitch, mutta kun vahingonilo, vahingonilo.
Herra Hiiri oli surullisen näköinen ja kun olin lähdössä, hän katseli minua kosteilla silmillään hirveän surullisena. Aluksi hymyilin hauskalle jutulle, mutta huomasin hänen katseensa, vilkaisin pois ja katsoin jälleen ja otin kasvoille ymmärtäväisimmän ja kauneimman ilmeeni, joka kertoi, että olin hämmentynyt ja pahoillaan hänen puolestaan. Kröhöm.
Olen aika hyvä näyttelijä, vaikka itse sanoinkin. Hiiri jäi katsomaan perääni kun sääreni nousivat Paratiisista ylös. HAH!

Joskus säikähdän itsekin ilkeyttäni.

 

10:55

Hemskutti mie en nukkunu paljon yhtään kun aloin miettiä minun ja kaverini väittelyä siitä kumman ominaishaju on voimakkaampi: kissan vai koiran.
Kyllä, pienet asiat jäävät joskus vaivaamaan. Tässä silmät ristissä nyt yritän saada kuvia galleriaan ja mahdollisesti myös tänne, vaan on perskeleissönin hidas kone.

Vieläkin pakko hehkuttaa sitä miten KIVAA oli kun exä tappeli nyxänsä kanssa ja flirttasi minulle. <3 IH UH AH HAHA. Vahingonilo, paras ilo.

Sain juuri roskapostia, jonka otsikko kuului: 6 things to never say to a pregnant friend. Oukkidoukki. Taidan jättää avaamatta. Onko joku kavereistani jättänyt kertomatta jotain?

Tanssin muuten sulosilmäisen pojulin kanssa, joka tiesi nimeni ja minä en saanut millään päähäni kuka hän oli. Mutta vaikutti kivalta ja oli kohtelias. Häntä ennen torjuin 130 kiloisen miehen sekä 50-vuotiaan papparaisen. Ikävä kyllä tämä nuori sulosilmä tuli hakemaan minua juuri kun olin kieltäytynyt papparaisen kutsusta. Sanoin vain hymyillen: "Pahoittelen, mutta lähden nyt nuoremman matkaan..."
Ja parta-mooses jäi nuolemaan näppejään. AH, mikä hallitsijatar olinkaan eilen
!

Pistän nyt vain tuon yhden kuvan kun kone pirun hidas ja tahdon päikkäreille. Myh.

Loppulisäys: Tiedän, että olen hyvin lapsellinen kun koen suurta nautintoa kun entiselläni menee huonosti. Mutta hei, kukapa EI tuntisi? :)
Toisekseen: Meidän eromme jälkeen tällä entiselläni on ollut vain yksi nainen ja minulla on ollut kolme miestä. Minulla on enemmän vientiä, eli voisin ajatella, että pääpiirteittäin minulla menee paremmin. Etenkin nyt, kun kyyhkyläiset tappelevat julkisesti. Aion pitää kiinni tästä ilon läikähdyksestä sydämessäni, enkä päästä siitä irti koskaan, vaikka mitä sanottaisiin <3