Otsikko tulee eräästä tenttikirjastani. Suosittelen akateemista yliopisto uraa kaikille. Täällä joutuu hetkittäin suuren ihmetyksen valtaan, joka kuulemma kasvattaa henkistä vireyttä ja älykkyyttä. Täällä jopa taulut osaavat kirjoittaa blogeihinsa!

Suurin ihmetyksen aiheuttaja ei kuitenkaan ollut ahdistava tentti (joka on ensi maanantaina, enkä osaa mitään) vaan se, ettei minulla olekaan maitoallergiaa! Joudun ensiviikolla rasittamaan itseäni laktoosilla. Sinänsä se ei kuulosta pahalta, mutta se kuulostaa, etten saa syödä mitään aamulla ja joudun välittömästi kolmeen verikokeeseen ja juomaan omituista litkua niin... Noh, toivottavasti Prinssi Rohkea on ottamassa minut vastaan kun pyörryn.

Fiksuna naisena halusin sitten testata jo etukäteen sitä, että miten reagoin laktoosittomiin tuotteisiin ja kaupassa käteeni tarttui laktoositon keksipakka valmisruuan ja hunajan sijasta. Innolla mutustin keksiä nassuuni ennenkuin tajusin, että laktoositon margariini on todennäköisesti kasvirasvaa ja laktoositon suklaa on tummaa suklaata, joka ei ole maitoa nähnytkään. Eli mutustin täysin maidottomia keksejä.
Daa'a, oon blondi.

Paino nousi heti puoli kiloa seuraavaksi päiväksi. Miksi edes vaivaudun syömään mitään hyvää kun voisin vaan suoraan hieroskella rasvat ja sokerit pakaroihini.

Ilmoittauduin yliopiston kursseille. Kalenteri täynnä psykologiaa, mutta pääaineestani ei mitään. Noh, ehkä sitten keväällä.