Tänään heräsin kuumeisena. Tämän vuoksi pukeuduin mekkoon ja menin hyppimään takapihalleni, koska halusin photoshopata kuvia yhteen. Onnistuinkin siinä ja tuloksen näette galleriassa (hähää!)

Ikävä kyllä eksyin toissa päivänä kenkäkauppaan, jossa oli kenkiä puoleen hintaan. Silmiini osuivat mahdottoman heppoiset, sirot ja piikkikorkoiset kengät, jotka laitoin jalkaani vajaaksi minuutiksi ja sen jälkeen tassutellin kassalle ja maksoin 14,95€ kengistä, joita tulen käyttämään ehkä kerran. Tämä kerta on silloin kun menen baariin vain istumaan ja näyttämään hyvältä. En usko kykeneväni tanssimaan pikkurilleillä.


1804158.jpg

Samana päivänä matkaani tarttui violetti pääpanta, violetit sukkahousut ja violetti vyö. Kaikki sen kirppis-mekon vuoksi. Mutta ajattelin käyttää noita mahdollisesti myös muulloin, mutta se vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä (olenhan nainen.) En ole koskaan aiemmin käyttänyt värillisiä sukkahousuja, mutta hoksasin yksi päivä, että koparani ovat hivenen kaventuneet niin päätin helliä niitä uusilla väreillä. Minusta ne pitivät siitä. Itsekin yllätyin positiivisesti, kuinka kivalta näytin kuolio-jaloilla.

Äidilläni oli eilen syntymäpäivät ja hän sai miesystävältään/avopuolisolta/siltä-mieheltä-joka-asuu-meillä lahjaksi kaksi uutta KuntoPlus-DVD:tä. Maksimikunto sekä säilytä muotosi. Maksimikunnossa mittautettiin leposyke ja minulla se oli 81. Eli olen joko täysin surkeassa kunnossa, tai sitten tulossa kipeäksi. Onneksi olenkin nyt kuumeessa, muuten olisin täysin masentunut.
Harmittaa vaan kun olisin niin mielelläni säilyttänyt muotojani tänään... Mutta ehkä istun vain kiltisti ja luen tenttiin. Tai jumppaan ja hankin sydänpussintulehduksen. Tai sitten syön piirakan loppuun, istun kiltisti ja vilkuilen tenttikirjaa skottilaisen rakkausromaanin takaa. Viimeinen vaihtoehto on kaikkein todennäköisin.
Kah. 38,3 astetta. Taidan mennä voivottelemaan.

Haluatteko nähdä kuumeista riehumista takapihalla?
Huomatkaa paahdetun kookoksen väriset hiukset!

1804132.jpg
Olen vapaa! Olen vapaa!

1804155.jpg
Olen vapaa! Olen vapaa! Olen nelisorminen, mutta vapaa!

Edistääkö sukkahousut jalassa tihkusateen vuoksi märässä nurmikossa pomppiminen parantumista? Se selviää seuraavassa numerossa!