Olimme Satu-ystäväiseni kanssa eilen baarissa tarkoituksenamme treenata flirttailutaitoja sekä näyttää ystäväni uusille kengille vähän miten todellisten Miehenisketys-kenkien tulee käyttäytyä baarissa.

Olin pukeutunut samoihin vaatteisiin, joilla harrastin kuumeista hyppimistä takapihalla. Kengät olivat tosin myös menossa mukana ja jälleen kerran sain huomata, että tarvitsen vain noin viiden sentin korot ja olen melkein kaikkia vastakkaisen sukupuolen edustajia pidempi. Masentavaa.

Kun seurustelin viime vuoden alussa Hiiri-Herran kanssa niin samoihin aikoihin huomasin, että Kokkaava Härkä on myös iskenyt silmänsä minuun. Eivätkä ne silmät taida olla vieläkään irronneet, sillä hän äärimmäisen selkeästi antoi ymmärtää, että koska en tykkää kokkaamisesta minun tulee ottaa hänet miehekseen niin hän kokkaisi minulle. Itseasiassa se oli äärimmäisen hyvä iskurepliikki ja naureskelinkin sille.
Ikävä kyllä seuraavaksi tajusin sanovani: "Itseasiassa pitäisi saada kolme eri miestä eri hommiin! Yksi keittiöön, yksi edustuskelpoinen ja yksi sänkykamariin!"
Kokkaavan Härän suupielet muljahtivat alaspäin ja hän kysyi, etteikö hän kelpaa muualle kuin keittiöön. Lohdutin häntä sanomalla, että kyllä hän siivotakin voisi.

Onneksi tämä mies tietää huumorintajuni ja muutenkin meillä kolahtaa sellaisella tasolla oikein hyvin, enkä oleta, että hän loukkaantui verisesti.
Kerroin hänelle, että edustuskelposen miehen pituuden tulee olla noin 185-195cm ja KH on vain 183cm niin ei vaan käy.
Sänkyyn tulevan miehen pituus tulee olla alle 175cm, että hän on helposti dominoitavissa.
KH on ollut baarimikkona ja viime vuoden puolella kävin Herra X:n kanssa baareilemassa kyseisessä baarissa juuri sen jälkeen kun X oli ollut sotimassa ja kantoi ylpeästi mustaa silmää. Kerroin eilen KH:lle, että Herra X oli kerran yrittänyt kapinoida dominan asemaani vastaan ja mustasilmä oli tullut siitä. En tiedä uskoiko, mutta kyllä hän ymmärsi minkälainen sänkykamari-miesmaku minulla on.

Satu muistutti minua, että minun olisi pitänyt sanoa KH:lle, että minun e-pillerini hylkivät häntä! KH kun on ihan mukavan näköinen, kiva, huumorintajuinen, hauska ja varmasti täydellinen seurustelukumppani. Mutta NÄÄÄ. Ei vaan sytytä. Ilta-Sanomathan kertoivat tässä jokin aika sitten, että e-pillerit sotkevat naisen luonnollista parinetsintäjärjestelmää eikä hän enää kiinnostu kunnon miehistä, vaan maskuliinisista pahiksista. Siksi minä varmaan annan läppäni lentää hänen seurassaan kun en tunne minkäänlaista You-Know-Vetoa häntä kohtaan.

Sääli, että Kokkaava Härkä ei käytä e-pillereitä.