Koska edelleen mökötän Hobitin ääliöimäisestä ymmärtämättömyydestä, niin ajattelin toteuttaa tähän tällaisen kuva-systeemin, jonka bongasin Pupulandiasta

 

Ohjeet:
1) Vastaa kysymyksiin etsien vastaukset Googlen kuvahaun avulla
2) Valitse kuva kuvahaun ensimmäisiltä sivuilta


1) Ikäsi seuraavana syntymäpäivänäsi?

No hyii mikä kauhukuva. Olen yliherkkä kauhulle ja toiminnalle, niin niskakarvani nousevat pystyyn aina tällaisesta ja nukun huonosti seuraavana yönä. Että kiitos vaan google. Vihaan sinua.

2) Minne haluaisit matkustaa?

Islanti on aina ollut unelmani. Ihan lapsesta saakka. Johtunee siitä, että ihastuin Hevoshullun vuoksi Islanninhevosiin ja siitä lähtien olen kinunnut Issikka-retkeä Islantiin. Nykyään retki tosin taitaisi olla Viikingin-metsästysretki. Grr.

3) Lempipaikkasi?

Oma koti kullan kallis. Kotini ei ihan näin trendikäs ole, vaan sitäkin rakkaampi. Molemmat niistä. Hankala sanoa kumpi on enemmän koti: Lapsuuden koti vai kämppä. Molempiin on aina yhtä kiva palata, ja huomenna (THANKS HEAVENS) pääsen kämpille *jesjesjesjesjes* Äidin kanssa 24/7 vaatii veronsa.

4) Lempitavarasi?

Oo, mikä nörtti mä oon! Kannettava on kuitenkin voittanut kännykän "the most precious thing"-kilpailussa. the Life without Mese is not the Real Life.

5) Lempiruokasi?

Edellisessä elämässäni taisin olla italialainen, sillä minua suurempaa makaroniherkkupersettä saa hakea Sivillasta asti. Vai Sevillasta. Vai onko se Espanjassa? No, Venetsiasta nyt ainakin. Pelkäsin jo, että maitoallergiani vuoksi joudun jättämään pastat kokonaan pois ruokalistaltani, mutta pelastaja saapui Jumala Soijamaidon hahmossa luokseni eräänä yönä ja kertoi minulle olevansa korvike pakanalliselle lehmänmaidolle.

6) Lempieläimesi?

Aina olen kissoista tykännyt. Jos tätä lukee joku toinen hihhuli niin hänelle tiedoksi, että minun voimaeläimeni on ilves ja varmaan siitä syystä kissaeläimet ovat aina olleet lähellä sydänchakraani. Grauh! (Siinä varmaan osa syy siihen, ettei nuo kanit iske. Nehän on tehty ruuaksi.)

7) Lempivärisi?

Sininen, punainen, vihreä, keltainen? Tällä kertaa violetti vei voiton. Ps. Lempiväri vaihtuu päivittäin.

8) Tämänhetkinen tunnetilasi?

En kato Taru Sormusten herrasta - leffoja enää IKINÄ!!

9) Kulkuneuvosi?

Hevosella minä mieluiten kulkisin, mutta kun mennyttä elämää ei takaisin saa niin pelkästään haaveissain ratsastelen valkoisella orhillani pelastamaan heiveröisen hob... ronskin miehen betonipossun kourista.

10) Mitä teit viime lauantaina?

Ensi vuonna olen PARAS saappaanheittäjä. Aion treenatakkin tähän ;) No heii, kaikilla pitää olla tavoitteita, että elämä olisi mielekästä.

11) Mitä teit viime sunnuntaina?

Pyrin tekemään jotain liikunnallista lähes joka päivä ja sunnuntaina jumppasin. En nyt tätä Ollin jumppaa, vaan Tehokas Rasvanpoltto-jumpan. (KuntoPlus-DVD) Suosittelen kaikille. Ultratehokkaita. Lantio pienentyny kaks ja puoli senttiä ja reidet kaksi senttiä parissa viikossa! Tästä on hyvä jatkaa.

12) Keneltä näytät?

Näinhän nuo sanoivat kun Teoria miehistä alkoi. Olisinkin yhtä kaunis. Isona olen. Saletisti. Oikeesti.

En jaksa nyt laittaa lähdesivuja, pitäiskö? Olenko hirveä rikollinen jos en pistä?

ÄH!! Pistän lähteet kun alko ahdistamaan tämä kapinallisuus:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12