Pappani kutsuu dementtiaa aina demestiaksi ja se kuulostaakin kivemmalta, joten otan sen sanan käyttööni. Mainitsen sen jo tässä alussa, ettette te kuvittele, etten tiedä mitään sivistyssanoista :D

Joo, en minä näköjään ole vieläkään muistanut sitä "kuva-tunnissa-päivä"-merkintää, koska en muista ottaa niitä kuvia ollenkaan! En edes aamulla. Ehkä sitten huomenna saan niitä otettua kun on kyläpäivät mummila-kylässä niin on jotain mitä kuvata. (muuten blogi täyttyisi kuvista kirjasta ja tietokoneruudusta) I got life... or not. Nykyajan nuori.

Olin tänään Tiimarissa ihmekauppiaana.
Tulin siihen tulokseen, että osaan käyttää kassakonetta, vitsailla vieraille ihmisille ja neuvoa mistä löytyy kissa-tarroja, mutta EN osaa paketoida.
Eräs mies kantoi eteeni elämää suuremman maljakon ja kauhusta kankeana odotin pakkauspyyntöä. No, sehän tuli. Repäisin käyttööni pakkauspaperia, joka repesi itsekin ja aloin kääriä jättiläismaljakkoa siihen sillä tuloksella, että paperi repeytyi lisään. Mies sanoi, että "tuo riittää" , maksoi ja lähti pois "pakkauksen" kanssa, joka törrötti miten sattui ja josta liehui epämääräisiä paperisuikaleita. Epäilen vahvasti, että maljakko pysyisi paremmin ehjänä ilman minun pakkauksiani.

Mutta tienasimpa vähän rahaa. Elokuun alussa pääsen taas ratsastusvaellukselle <3 jei. Sinne otan sitten kameran mukaan ja pääsen laittamaan tännenkin ihQraXu-kuvia issikoista (islanninhevosista) lukijoitteni kauhistukseksi. Sinkkunaisen taantuma pikkutytön tasolle. Jokaisella meistä on heikkouksensa

Ps. Painoin aamulla 66,5kg! Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Pps. Saatoin löytää miehen. En puhu hänestä ennenkuin olen varma asiasta ;)

HAH!
Meinasi unohtua!
Huomenna on nämä kyläpäivät. Viisi vuotta sitten (olin silloin 15-vuotias) olin samaisilla kyläpäivillä ja siellä minua tuli iskettämään silloin 27-vuotias mies (huomatkaa ikäero). No, vaihdettiin numerot ja hän ehdotteli ties mitä. Halusi kuulemma neitsyttä ja tavata ja plaaplaaplaa. En välittänyt kovin ja annoin viestitellä. Vuosi takaperin hän aloitti taas viestittelyn ja silloin mainitsin hänet sairaaksi pedofiiliksi (kärjistetysti)
NYT hän on kuulemma tulossa taas noille kyläpäiville ja käski laittamaan viestiä jos kiinnostaa nähdä siellä tai muutenkin vinksvinks. En vastannut mitään.

Huoh. Huomenna saan sitten olla taas kylmän viilee ja vittumainen. 12 vuotta vanhemmat teinipojat eivät kiinnosta, etenkään jos he eivät omaa riittävää aivotoimintaa ja aikuismaista käytöstä. Ja tämän miehen luonne/älykkyys ei kyllä riitä.

EN tarkoita, ettenkö koskaan voisi olla suhteessa n. 10 vuotta vanhemman ihmisen kanssa, totta kai voin, MUTTA se riippuu ihmisestä ja tämä äijjä ei innosta vaikka olisi 22-vuotias.