Hiusväri on ostettu ja kampaaja varattu 19.8.! Hiukset värjätään tänään ja kampaajalle mennään sitten tyylikkäästi myöhässä.
Värinä on Toasted Coconat, joka on suomennettu luonnonvaaleaksi. Itse suosin tuota englanninkielistä nimeä ja olenkin aikonut kertoa kavereilleni värjääväni hiukset paahdetun kookoksen värisiksi. Siinä riittääkin hetki miettimistä jokaiselle.

Kävin tänään shoppailemassa. Kirpputorilta löysin ihastuttavan kahden euron hameen, joka näyttää mekkona sietämättömän kivalta päälläni. Haluan uskoa, että kirppiksen sovituskopin peili levensi minua kymmenellä sentillä, joten kotioloissa hame/mekko näyttänee vielä kivemmalle. Ikävä kyllä väri oli tylsän musta, mutta ainakin minulla on nyt hyvä syy löytää pirteän värinen vyö. Ja kengät. Ja korut. Ja hiuspanta.

En ole muistanutkaan täällä kehua rintaliivejä, jotka saavat jopa minulle aikaan tissivaon. Kyseessä on Seppälästä löydetyt "Bodytalk lingerie" (tai vastaava) merkkiset rintaliivit, joissa on öljytäytteiset toppaukset, jotka mukautuvat käyttäjänsä mukaan. Ja näin ollen tekevät tissivaon a-kuppisillekin. Toukokuussa bongasin sellaiset vaaleanpunaiset kokoa 70B ja nyt löysin valkoiset kokoa 75A. And I love them! Perjantaina ainakin tiedän mitä laitan alle kun lähdemme baariin! Päälle tulevista vaatteista en ole lainkaan yhtä varma vielä. Mahdollisesti äidin hameen, josta teen mekon.

Btw. Epäilen, että äitini on bongannut blogini ja nyt kyttäilee sitä. Miksi? Koska hän on väittänyt minua koti"lähiöni" munahaukaksi ja valittanut siitä, kuinka nuoret naiset katsovat liikaa Sinkkuelämää ja saavat siitä vaikutteita.
Blogistani kun voi hyvinkin saada sellaisen vaikutuksen, että olen järkyttävä munahaukka ja riippuvainen Sinkkuelämää-tv-sarjasta. Kumpaakaan väitettä en allekirjoita, paitsi jälkimmäisen.

Niin... Huomenna saatte mahdollisesti nähdä, minkä väriset ovat paahdetun kookoksen väriset hiukset.

(Olen muuten ylpeä itsestäni kun en koko postauksessa maininnut mitään Hobitista! Paitsi nyt... Voi paska.)