Juuri kotiuduin ratsastusreissulta. Kävimme Äkäslompolosessa ratsastusvaelluksella, minä, äitini, tätini sekä 11-vuotias serkkuni. Mukavaa oli pitkästä aikaa päästä hevosella ratsastamaan.

Ratsuni oli hurmaava rautias tamma nimeltä Sandra.
Takapuoli on nyt kipeä, mutta mamma betalade, joten olen säästänyt huimasti rahaa. Ajattelinkin pysyä nyt loppukuun tiiviisti korvessa ja elää säästöliekillä, kun en ole haluamani rahamääriä tienannut. :P

Painoin aamulla 66,9kg!! Pääsin alle kuudenseitsemän! Juhlin sitä hampurilaisaterialla <3 Minä olen niin fiksu. Huomenna jatkuu tiputtaminen ja tähtään tuonne 62kg. Tosin jos ei tunnu menevän niin sitten ei mene, mitään hätää mulla ei ole. Mieluummin kiinteytyisin kuin alkaisin höyhenenkevyeksi :D

Monet laihdutusblogit mitä olen seurannut ovat ajan saatossa (etenkin suht normipainosta alottaneilla) muuttuneet aina vain pakkomielteisimmiksi ja tavoitetta on tiputettu alaspäin jatkuvasti. En minä kuitenkaan syömishäiriöiseksi halua heittäytyä ja todistan sen menemällä kohta syömään paistettuja pottuja ja lihakastiketta. Meikäähän ei hampparit täytä jumaleissön!
(Ps. Lupaan, etten syö mitään roskaruokaa koko heinäkuussa. Kättä päälle *kätikäti*)

Menin kyttäämään Hobittia galleriaan mutta unohdin vieraskirjan pois päältä, joten hän huomaa minun kytänneeni häntä. Sillä hänellä ON vieraskirja päällä myös. Tämän vuoksi jätin hänelle surkean kommentin ja nyt mietin poistanko sen vai enkö poista. Life is shit, you know?

Nooo... Pieni seksistinen vihjailu hauskoista teatteriesitysvaatteista on aina paikallaan. Heh heh. He he... eh.

ps. Tapoin taas yhden sääsken! \,,/(><)\,,/