Ei MITÄÄN tekemistä.

En myöskään halua lähteä opiskelupaikkakunnalleni, sillä se tietää rahanmenoa ja itse pyrin nyt parhaani mukaan säästämään sen minkä voin. Kävin tässä vastikään kylillä ja ostin vihreän ja pienen sinkkulaukun, hellehatun ja meikkiä. Kaiken, mitä menin ostamaan, jätin ostamatta. Mutta näitäkin tavaroita tarvitsee! Etenkin silloin kunhan löydän laukkuun sopivat korut ja pääsen esittelemään sitä baareihin. Hellehattu taas saa käyttöä heti kun aurinko suvaitsee paistaa ja olen jossain muualla kuin keskellä metsää. Lenkille en jostain syystä halua lähteä leveälierinen hattu päässä.

Olen syönyt tänään hirveät määrät mustikkapiirakkaa ja Pandan tummaa suklaata, joten nyt on huono hetki ottaa mitään kuvia. Minullakin on tunteet ja naismainen tapa arastella turvonnutta vatsaa.

Olenko jo maininnut täällä, että minulla on uusinut maitoallergia? Kärsin siitä viimeeksi ala-asteella ja nyt se on todennäköisesti palannut hankaloittamaan elämääni. Itkin kaksi päivää sitä tosiasiaa, että suklaa on pahasta minulle kun jonkun korkeamman voiman pyynnöstä kaupassa aloin lukea Panda tummansuklaan tuoteselostuksesta. Maidosta ei tietoakaan! Aina lause, missä tuo allergeeni esiintyi oli "Tuote saattaa sisältää pieniä määriä maitojauhetta tai pähkinää."
JUMALA ON SITTENKIN OLEMASSA! On suklaata, joka ei tietoisesti pidä sisällään maitoa ja maistuu hyvälle! Olin niin onnellinen, että hymyilin varttitunnin putkeen pelkän makeisen vuoksi.

Minä en oikein keksi mitään kirjoitettavaa, elämäni on kovin tyhjää ja epätapahtumarikasta nykyään. Eli jos jollain satunnaisella lukijalla on jonkunlainen "juttutoive" niin saa vapaasti esittää niin pyrin toteuttamaan sen. Minua on siunattu sillä, että pystyn muodostamaan mielipiteen asiasta kuin asiasta :D

Tästä tulikin mieleeni...
Ajattelin joku päivä toteuttaa "Colour me"-blogissa näkemäni idean, jossa päivän jokaisena tuntina otetaan yksi valokuva ja tällöin lukijat näkevät miten kirjoittaja päivänsä viettää. Mahdollisesti toteutan sen huomenna MUTTA kun minulla on paha tapa unohtaa ottaa näitä valokuvia, tai sitten vietän kolme tuntia netissä, enkä viitsi myöntää sitä. Mutta ehkä huomenna pyrin tekemään kuvakollaasin keskiviikosta ;) Lauantaina tulee sitten kuvakollaasi eräiltä kyläpäiviltä JOS siellä tapahtuu tarpeeksi :D