Narsk. Otsikko kertoo jo kaiken.

No minä kirjoitin Hobitin galleriaan sen wannabe-nokkelan lausahduksen ja päätin pyhästi poistaa sen ennenkuin poistun itse netistä. Luonnollisesti unohdin sen ja nyt on jo liian myöhäistä! Kommentti on nähty. Eikä siihen ole vastattu millään tavalla. Voi luoja. Koska minä opin? *Sataviisikymmentä kirosanaa*

Tämä loppuu kyllä nyt tähän. Minä en yksinkertaisesti jaksa olla kiinnostava vain silloin kuin intohimo paistaa silmistäni tai hymyilen viettelevästi. Haluan olla kiinnostava myös silloin kun murjotan tai teen hiusvärini pyynnöstä jotain todella tyhmää. Ei kai se voi olla liikaa vaadittu?

Tämä Hobitti on nyt historiaa ja vannon ja vakuutan etten mainitse hänestä enää muuta kuin silloin kun tulee jotain oikeasti mainitsemisen arvoista! Nih. En enää paru hänen peräänsä julkisesti blogissani enkä huokaile haikeasti kun hän tulee meseen. En myöskään kyttää vainoharhai... *Huokaisee..... Hobitti tuli meseen*
.... niin.... vainoharhaisen oloisena hänen galleriaansa ja niitä n. 16-vuotiaita, joille hän kirjoittelee.

Minä etsin sen viikingin jollaisen olen aina halunnut!

Pyysin muuten Rekkamieheltä anteeksi sitä kun toukokuun lopussa nakkasin hänet ulos autostani. Ei vastannut mitään. Hänen egonsa saikin varmaan kolhun siitä kun nainen ei vaipunutkaan polvilleen nöyränä ja alistuvaisena kun hän antoi ymmärtää kuinka hirveän julma nainen oli kun ei suostunut levittämään hänelle jalkojaan.
En siis pyytänyt anteeksi häneltä suuttumustani, vaan ehkä liiallista ärähtelyäni. 

Ongelma-entisestäni Herra X:stä ei ole kuulunut mitään. Onkohan hän enää edes hengissä? Toisaalta olen unohtanut ajatella häntä. Viime vuonna tähän aikaa aloin ajattelemaan häntä päivittäin ja sitä jatkui maaliskuuhun 2008. Jo se on aikakin lakata ajattelemasta. Ja tänään lakkaan ajattelemasta Hobittia.

Alan ajatella vain itseäni ja sitä, että painoni oli aamulla 66,8kg! Minä olen hirveän edistyksellinen ja upea nainen.

VAIHDOIN BLOGINI NIMEN, SILLÄ EN ENÄÄ JAHTAA MIEHIÄ, VAAN AJATTELIN, ETTÄ MIEHET SAA JAHDATA MINUA, JA SITTEN TORJUN HEIDÄT TYYLILLÄ.
Tämä siis on tavoitteeni. Se tuskin toteutuu, mutta nyt uskon siihen vahvasti.