Olen jauhanut tästä maitoallergiasta jo useamman kerran ja rohkeasti myönnän, että olen viimeaikoina syönyt suklaakeksejä, suolakeksejä ja juustohampurilaisen. SEKÄ voipopcorneja. Kaikki sisältävät maitoa ja painan nyt todennäköisesti 76kiloa. Ahdistaa, mutta ajattelin aloittaa terveellisen elämän jälleen huomenna. Maanantainahan on tunnetusti hyvä kääntää uusi sivu elämässä.

Kirjoitan tätä tekstiä täydellisen sekasorron keskeltä. Aloin vaihtaa lakanoita, sain lakanat pois, katsoin ulos ikkunasta, huomasin, että aurinko paistaa. Tämän jälkeen nakkasin lepopallotuoliltani kaikki vaatteet, meikit ja korut pois ja raahasin tuolin parvekkeelle ja menin ottamaan aurinkoa. Nukahdin. Tällä hetkellä näytän grillimakkaralta. Siivota pitäisi mutta NÄÄÄH. Aikaahan on vielä vaikka kuinka.

Jos aluksi kertoisin Hobitin näkemisestä.
No, olin jo torstai-iltana ehtinyt sammuttaa koneen ja mennä sänkyyn kun ajattelin käynnistää koneen hetkeksi ja mennä kiduttamaan itseäni Hobitti-joka-ei-osaa-mesettää:llä. Kuinka ollakkaan, heti kun kirjauduin sisään niin ruutuun bongahti Hobitin virnuileva naama ja vieressä teksti "Tule katsomaan tänään leffa?"
Panikoin, soitin kaverilleni, joka oli nukkumassa eikä vastannut, juoksin hetken ympyrää ja menin katsomaan itseäni peilistä (nyky-teknologiastahan kun ei koskaan tiedä. Saattaahan sillä olla BB-mese) ja rohkeasti naputtelin vienon viileästi "riippuu mitä on tarjolla".

Tarjolla oli kaiken maailman toiminta-action-scifi-kauhu-sekä-kakaraleffoja, ja tietenkin valitsin kakaraleffan nimeltä Lumottu (joka muuten oli aika lumoava!). Nähtiin, oltiin hiljaa, katsottiin leffa hiljaa ja pistettiin nukkumaan hiljaa. Olimme siis aika hiljaa. Aamulla hiiskitin hiljaa, koska olen heikko nainen ja sain Hobitin inahtamaan ja kaivautumaan peiton alle, joka taas sai minut katsomaan Hobitin nukkuvia pieniä kasvoja pettymyksen kyyneleet silmissä. Samalla hetkellä Hobitti aukaisi silmänsä ja minä survaisin naamani tyynyyn ja litistin nenäni. Nousin hetken kuluttua ylös. Sorruin ja purin Hobittia kaulasta vedoten hellyyden puutteeseen, johon Hobitti ei vastannut OLLENKAAN. Angstia peitellen puin urheasti päälleni ja ovella silmät suurina seisoin ja sanoin "oli kivata tavata" Vastaus "Niin oli, nähdään uudestaan." Poistuin Konnusta vaimeasti nyyhkien ja menin ostamaan Pandan tummaa suklaata Prismasta.

Illemmalla samana päivänä kirjoitin meseen, että olisi kiva nähdä toistamiseen nyt viikonloppuna kun oltiin niin hiljaisen vaivautuneita ja että perjantai tai sunnuntai sopisi. Perjantaina Kontulaiset vissiin pitivät bileet ja sunnuntaina Hobitti on töissä.
Söin tämän jälkeen hirveästi maitosuklaakeksejä ja olin pallokala. Yhtä myrkyllinen.

Mutta Sinkkulauantai!
Päivä, jolloin miehistä ei välitetty ollenkaan mutta niistä puhuttiin sitäkin enemmän!
Päivällä olimme piknikillä lammen rannassa.


Miksi ei onnistu miesten kanssa?
 

Nähtiin sorsia, ei miehiä. Syötiin maidollisia suolakeksejä. Ennen leffaan menoa huomasin olevani raskaana ja synnyttäväni humanoidin, koska sikiö kehittyi niin kovaa vauhtia. Käskin kaverini varautuvan ottamaan leffaan matkaan pyyhkeitä ja kuumaa vettä, sillä vauva syntyisi hetkenä minä hyvänsä.

Leffana oli Mamma Mia! Ja oli muuten loistava! Suosittelen kaikille! Jos James Bond ja Mr. Darcy ovat samassa leffassa niin mikään ei voi mennä pieleen, eikä mennytkään. Olen nyt Abba-fani ja laulan tälläkin hetkellä Honey, Honey-biisiä, enkä ajattele Hobitteja. Leffa tempaisi mukaansa ja nauroin sikiöni tohjoksi. Siksi se ei varmaan syntynytkään. Paitsi nyt se on taas tulossa.Must have the DVD.


Tärähtäneen kuvan himohoikentava vaikutus.

Illalla menimme baariin missä join Mansikka-lime-siiderin  ja Jotain - missä - ei - ole - alkoholia - ja - joka - maistuu - päärynälle. En siis käytä alkoholia oikeastaan ollenkaan. Siideri silloin, viinilasi tällöin, muuten olen selvinpäin ja järkytän miehiä sössöttämättömyydelläni tanssilattialla.
Oli mukavaa, hauskaa, kivaa mutta lähdettiin aikaisin kun ei vaan jotenkin.. njäh, Ei vaan napannut. Miestarjonta oli liian söpöä ja liian vasta aikuistunutta.

Innosta soikeana sitten yöllä juoksin meseen josko Hobitti olisi hereillä ja kirjoitin hänelle, että jos et nuku niin käyn hyväksikäyttämässä sinua autollani.
Hän joko nukkui, tai järkyttyi sanoistani, sillä ei vastannut mitään. Raukka nukkui onnensa ohi. Olin hyvin kiihkeällä tuulella. Nyt vasta ymmärsin itsekin, etten itsekään vastaisi mitään jos joku meinaisi tehdä minulle tehdä jotain tuhmaa autolla.


Vaan sinkkuna on hyvä olla. Sitä paitsi Samanthakin rakastui niin minullakin on mahdollisuuksia!

Nyt minä turhamainen nainen juon itsetehtyä smoothieta violetista viinilasista. Elämässä pitää olla luksusta! Smoothie sisältää banaanin, kiwihedelmän, lorauksen appelsiinimehua, jollainlailla soija-jogurttia, kaurahiutaleita ja kookoshiutaleita. Ja jääpalojakin!
En tule koskaan kirjoittamaan keittokirjaa.

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
I'd heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, you're a love machine
Oh, you make me dizzy

Honey honey, let me feel it, ah-hah, honey honey
Honey honey, don't conceal it, ah-hah, honey honey
The way that you kiss goodnight
(The way that you kiss me goodnight)
The way that you hold me tight
(The way that you're holding me tight)
I feel like I wanna sing when you do your thing yeah

I don't wanna hurt you, baby, I don't wanna see you cry
So stay on the ground, girl, you better not get too high
But I'm gonna stick to you, boy, you'll never get rid of me
There's no other place in this world where I rather would be

Honey honey, touch me, baby, ah-hah, honey honey
Honey honey, hold me, baby, ah-hah, honey honey
You look like a movie star
(You look like a movie star)
But I know just who you are
(I know just who you are)
And, honey, to say the least, you're a doggone beast

So stay on the ground, girl, you better not get too high
There's no other place in this world where I rather would be

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
I heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, you're a love machine

23:40

Saamarin Hobitti! Mie yritin sen kanssa saada aikaan rentoa mesekeskustelua ja kysyin onko se käyny katsomassa Mamma Miaa. Vastaus oli:
- e
Siis pelkkä E-kirjain ilman mitään pistettä tai jatkoa tai MITÄÄN! Ilosesti vastasin siihen, että kannattaa käydä katsomassa kun oli niin hyvä ja plaaplaaplaa eikä se siihen enää mitään. Raukka tieten veti mammanvellit väärään kurkkuun kun kuvitteli että aion häntä leffaan pyytää mutta TOO BAD. En pyydä. En pyydä enää ikinä mihinkään!

Poistin hänet mesestäni ja saa pysyäkin poissa. Ei sitä nyt tunteita tarvitse ollakaan mutta voisi hän edes yrittää olla mukava.

Sinkkuelämän sanoin: "He's just not that into you" ja minä hyväksyn sen nyt.