Huomasin juuri, että ihastukseni Hobittia kohtaan on katoamassa. Se on surullista, kun ihastuminen on niin ihastuttava tunne. Tiedättehän? Vatsaa kutittaa, hymyilyttää, jännittää, muistelee mitä kaikkea toinen on sanonut/tehnyt...
Minä vain yksinkertaisesti olen lakannut odottamasta mitään positiivista yllätystä tämän Hobitin osalta. Hän ei mitään muuta kuin seksiä halunnut ja minun täytyy niellä ylpeyteni ja kestää se kuin mies! Nainen. Kastemato.

Painoin aamulla 68,1kg x( Tosin syytän sitä, että söin eilen hampurilaisaterian (kestin heinäkuuhun! hähää!)  niin se turvotti. Vatsan ympäryskin oli aamulla 77cm ja normisti 72cm niin ehä mie nyt oo noin paljoa voinu lihoa huvin vuoksi.

Tosin tein soijamaitoon lasagneakin eilen ja söin about puolet kerralla niin ehkä ylensyönnilläkin on vaikutuksensa.

Kävin tänään lenkillä mikroshorteilla. Sellaisissa, missä minun uber-takamukseni vilkkuu, koska en mahdu niihin enää kunnolla. Oli metsäläismiehillä silmät selällään kun hölkkäilin ohitse takapuoli vilkkuen ja reidet hölskyen.
Mitä nainen ei tekisi rusketuksen eteen?

Olenko minä ainoa ihminen, joka ei pidä Tepon "100 naista"-blogia viihdyttävänä? Minä en jaksa lukea sitä. Minusta se on tylsästi kirjoitettu. Mutta sen tulevan leffan käyn kyllä katsomassa.
Lisäksi mieki kaataisin miehiä nopeampaan tahtiin kuin Teppo. Eihän sillä ole edes kolmeakymmentä plakkarissa!
Enkä tasan lyö vetoa, että alkaisin pitää 100 miestä vuodessa -blogia. EN. Minä olen siveellinen nainen, jolla ei ole mitään todistettavaa.

Huomenna junalla Turkua kohden ruisrockiin! Tiistaina taian tehdä kuvakollaasin matkan parhaista paloista ja hyvällä tuurilla paljastan myös kasvoni ;)