Painoin aamulla 68.4 kiloa!
Tähän mennessä olen syönyt noin 723 kaloria ja alan kuulostaa ihan Bridget Jonesilta. Tein ruokaa, johon kuului kolme "levyä" nuudelia (yhdessä levyssä on 376kcal!!) kaksi purkkia vesitonnikalaa ja yksi pussi vihanneksia. Pakaste vihanneksia. Yhteensä ruuassa on noin 1415 kaloria ja jos yritän syödä päivittäin noin 1500kaloria niin tiukaksi menee. Aamupalaksi söin 188 kaloria ja jos säästän loppu ruuan illaksi saan päivän aikana noin 1700 kaloria, eikä se oli kovin paha. Etenkin kun jumppasin KuntoPlus-DVD:n tahdissa. (kiinteä ja muodokas)

Tosin kun ruokaa tein ja aloin kaataa vesiä pois kattilasta niin kansi luiskahti ja suurin osa ruuasta lätsähti lavuaarinpohjalle. Eli sinne valui iso osa kaloreista, niin todennäköisesti pysyn suositellussa 1500kalorissa.

........

Helvettiin nämä kalorit saatana!!!!!
Koskaan en ole matikasta tykänny enkä tykkää nytkään. Mitään muuta tästä ei saa kuin anoreksian ja ahdistuksen sydänalaan.

 

15:15
Oho! Sain ensimmäisen kommenttini. Nyt vasta ymmärsin, että ehkä joku ihminen ihan oikeasti myös lukee tätä. Mutta terveisiä Retkahtajalle ja kiitoksia piristävästä kommentista!
Minulla on nälkä. Tekisi mieli syödä toinen satsi nuudelitonnikalapakastevihannessekoitusta (mistään ei huomaa, että olen opiskelija) mutta minähän taistelen! Ainakin tunnin vielä minä taistelen.

Luen tässä samalla Bridget Jonesin päiväkirjoja ja niistä saa kyllä hyvää inspiraatiota omaankin bloggailuun. Eli jos tässä alkaa näkyä Jonesmaisia vivahteita, tiedätte mistä se johtuu.

Hobitista ei ole kuulunut mitään. Poistin hänet mesestäni, gallerian ystävistä, kännykästä ja rakkauspallostani (selitän myöhemmin) Ehkä olen yliampuva, mutta olen nainen! Vaadin täydellistä irrottautumista ja ainakin hetkellistä voiman tunnetta ja kuvitelmaa siitä, että hallitsen tilanteen ja tein oikean ratkaisun olemalla rehellinen ja ilmoittamalla, että minuahan ei panna jos ei pää kelpaa. Nih.

 

16:00

Ohohoho. Laskin tältä sivulta oman päivittäisen energiankulutukseni ja se on 2841kcal! Että vaikka kuinka mutustaisin tuon loppu kattilallisen opiskelijaruokaa niin tänään saldoni on ainakin -1138kcal! Huimaa edistystä! Plus jumppasin tänään niin olen todella säästäväinen ihminen. Grauuh!
Ai niin. Tavoittelen myös spagaattia. Täytyy syönnin jälkeen venytellä. Haluan olla seuraavalle poikaystävälleni notkea seksijumala. Onneksi löydän näitä miehiä niin harvoin niin minulla on kaksi vuotta aikaa treenata.

Ystävälläni on seksisuhde täydellisen sian kanssa. Tämä sika on sellainen, että kun he kohtaavat, he käyvät heiluttamassa peittoa ja sitten mies lähtee. Eikä mitään muuta.
Ystäväni ei ole onnellinen. Miksi naiset jaksavat roikkua seksisuhteissa? Minä mukaan lukien. Olemmeko niin läheisyyden kaipuisia? Onko miehillä tätä onglemaa? Onko kukaan mies ollut onneton vapaassa suhteessa?