Painoin aamulla 67,2 kiloa! Tosin arvatkaa mitä söin eilen? Irtokarkkeja ja kaksi jäätelöä. En muuta. Siis todella niinQ terveellistä.
Nyt alkaa sitten juhannuksen jälkeinen elämä ja terveellisyyttä tulee kehiin. :) Huomenna pääsen opiskelukaupunkiinni kämpille ja siellä otan kunnolla itseäni niskasta kiinni. Täältä kotoa löysin DOMINO-keksejä kaapista ja arvatkaa mitä niille tapahtui?

Söin ne.

Lisäksi löysin kaksi grillaamatonta varrasta.

Söin ne.

Pakasteessa oli vähän ranskiksia.

Söin ne.

Mutta siis... Alku aina hankalaa ;) olen mie sentään jumpannu ja hikoillu kuin pieni eläin. Lisäksi äiti toi Levin tuliaisiksi minulle Lapin likan laihutuslitkua nimistä teetä, kuulemma vähentää ruokahalua ja lisää aineenvaihduntaa. No, join sitä aamupalaksi ja kattokaa mitä söin sen jälkeen. Toimivaa, toimivaa! Tosin ennen noita söin 100grammaa porkkanoita. Kompensoi. Kompensoihan?

Tämä blogi alkaa kokoajan kuulostaa enemmän laihustusblogilta KUIN miehenmetsästys blogilta. Voisin alkaa harkita nimenvaihtoa, muttei sopivaa ole tullut esiin vielä. Miehissä ei mitään uutta. Hobitti on luvannut aikaa sitten lainata minulle "Linnunrata"-kirjan ja kysyin, voinko lainata sitä ensi viikolla ja hän vastasi "jep." Jep piste?!
No siis voi huoh se mies on niinku niin historiaa.

Oltiin eilen kaverin pikkuveljen jättitrampalla leikkimässä. Siis ihan vaan kuntoilun vuoksi. Mehän olemme jo kaksikymppisiä, emmeme enää leiki vaan huvin vuoksi.

Tässä parhaat palat with some privacysuojelu.