NO NIIN!

Eilen oli kyllä aika pökkelö olo vaikken minä alkoholia käytäkkään :D en vaan selviä muutaman tunnin yöunilla.
Unohdin mainita, että siinä Suomen Tivolissa on kans yhen sortin killeri-laitteet. Baarissa huomasin etureidessäni rautatangon muotoisen painauman ja sitä alkoi särkeä niin helevetisti, että olin kotona jo onnen kolmea parin tuskallisen pyöräiltyn kilometrin jälkeen. :P Ei enää ikinä tivoliin! Tai no... ehkä ensi vuonna.  

Niin. Ei miehiä löytynyt baarista. Vaikka minulla oli sellainen toppi, joka hetkittäin paljasti rintaliivini kansalle niin ei kuitenkaan käynyt flaksi! Heikkoa. Mikä tätä nykynuorisoa oikein vaivaa, saanen ihmetellä?

Galleriassa eräs vaalea viikinki yrittää udella numeroani ja pyytää kahville. Hyvännäköinen herra on, lihaksikas ja komea... Mutta tunnelmaa laskee Karhu-modaukset (eli se kaljamerkki) sekä yhteisöt, joissa painotetaan, että autolla pitää ajaa vähintään 150km/h, kortilla ei ajeta, eikä vilkulla käännytä, hän kertoo, että hänen exänsä antaisi sullekin, aamuseksi on parasta, hänen äitinsäkin tietää ettei hän ole ihan normaali lapsi. Lisäksi jos hänestä välittää oikeasti, hänelle pitää ostaa viinapullo, hän on jäänyt henkiin kolarista ja 6-pack päivässä pitää hänet mieleltään terveenä.

Jostain syystä minunlaiseeni akateemiseen absolutistiin ei tuollaiset yhteisöt oikein tehoa. Ei siinä, olenhan seurustellut jätkän kanssa, joka oli käynyt pelkän peruskoulun ja kärsi ties mistä päihdeaineongelmista, mutta hänellä ei sentään ole karhun modauksia!

Ostin epilaattorin. Maksoi 100euroa. Äitini aina sanoikin, ettei köyhän pidä ostaa halpaa niin tottelin häntä ja olen nyt oikeasti köyhä. Kiitos äiti. Epiloin jalkani kahdentoista jälkeen ja herätin naapurini, koska tämä vehje kuulostaa sirkkeliltä ja minä kuulostin teurastusta läpikäyvältä porsaalta.

Mut nyt mulla on kesäsääret. Pitäis kainaloonkin tätä kokeilla, mutta huhhuh. Täytyy valmistautua siihen nyt aluksi henkisesti.

Eikä siinä kaikki! Sorruin ostamaan alesta myös epäkäytännölliset kengät vaan siksi, että ne näyttivät kivoilta.
                                      

13:53

Katson nyt Bridget Jones - elämä jatkuu lehvaa.
aawwww
Naisellisuus <3

Kävin yliopistolla mutkan lainaamassa kirjat kesätenttiin ennen kuin lipasto menee kesälomalle. Matkalla takaisin (vaatetuksena harmaa lakki, oranssi tuulitakki, siniset hanskat ja harmaat housut, kulkuvälineenä keltainen pyörä, naamalla no-make-up) ja vastaani pyöräili nuori mies, joka hymyili minulle ja iski silmää!
Whatafaaaak!?
Se oli todella piristävää :)

19:54

Gallupeitteni tilastoa: Lukijoista naisia on 70% ja miehiä 30% (otos 23). 46% on ollut onnellisia vapaassa suhteessa ja vastaavasti 54% ovat olleet onnettomia. (otos 13)
56% yhdeksästä vastaajasta laihduttaa ja 44% ei heistä laihduta.

Tämän mukaan tällä hetkellä blogiani lukee stereotyyppisesti vapaan suhteen kuluttamat dieetti-naiset. :D